Το Opening Night Live του Geoff Keighley για την Gamescom θα παρουσιάσει πάνω από 20 παιχνίδια

Νέο teaser από τον παρουσιαστή
15 Αυγούστου 2020 10:56
Το Opening Night Live του Geoff Keighley για την Gamescom θα παρουσιάσει πάνω από 20 παιχνίδια

Σίγουρα η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω και στη gaming βιομηχανία, με τεράστια events, όπως είναι η E3 2020, να ακυρώνονται. Η Gamescom ωστόσο, μπορεί φέτος να μη δέχεται επισκέπτες στην Κολωνία της Γερμανίας, αλλά θα ανοίξει τις πύλες της ψηφιακά. Μάλιστα, όπως συνέβη και πέρυσι, ο Geoff Keighley θα παρουσιάσει το εναρκτήριο event της, ονόματι Opening Night Live.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε απλά ότι το σόου θα πραγματοποιηθεί. Τώρα, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενό του. Συγκεκριμένα, ο συνήθης ύποπτος, Geoff Keighley, ξεκίνησε το teasing μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Όπως προκύπτει από τη δημοσίευσή του, στο σόου θα δούμε περισσότερα από είκοσι παιχνίδια. Βέβαια, δε διευκρινίζεται αν πρόκειται για ολοκαίνουργιες ανακοινώσεις ή για ενημερώσεις από τίτλους που έχουν ήδη αποκαλυφθεί, ωστόσο το σοφότερο θα ήταν να περιμένουμε μια μίξη αυτών των δύο.

Για την ιστορία, στη φετινή, ψηφιακή Gamescom θα συμμετέχουν διάφορες υψηλού προφίλ εταιρίες της βιομηχανίας, όπως οι Xbox, Electronic Arts, Activision Blizzard, Ubisoft, Bethesda, Bandai Namco, Koch Media και SEGA. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε και σχετικές ανακοινώσεις.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης πως στο περσινό σόου είχαμε δει τα πρώτα αναλυτικά πλάνα του Death Stranding, καθώς και τίτλους όπως τα Gears 5, Need for Speed Heat και άλλα.

Το Opening Night Live της Gamescom είναι προγραμματισμένο για τις 26 Αυγούστου και φυσικά μπορείτε να συντονιστείτε στο Unboxholics.com για να το δείτε ζωντανά και για να ενημερωθείτε για όλες του τις ανακοινώσεις.