Ολοκαίνουργια εικόνα και πληροφορίες για το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales του PS5

Νέο υλικό από το πόνημα της Insomniac
14 Αυγούστου 2020 13:04
Ολοκαίνουργια εικόνα και πληροφορίες για το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales του PS5

Αδιαμφισβήτητα, το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα επερχόμενα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation 5, αν όχι το πιο αναμενόμενο. Περίπου δύο χρόνια μετά τον αρχικό τίτλο του PlayStation 4, ο οποίος σημείωσε τεράστια επιτυχία, αποσπώντας διθυραμβικά reviews και σημειώνοντας εντυπωσιακές πωλήσεις, η Insomniac Games έρχεται να συνεχίσει την ιστορία, δίνοντας αυτή τη φορά τη σκυτάλη στον Miles.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες που είχαν αποκαλυφθεί για τον τίτλο ήταν λιγοστές, με τις περισσότερες να προέρχονται από το ειδικό event της Sony για το PlayStation 5. Αυτό έρχεται να αλλάξει όμως τώρα, αφού μέσα από νέο του δημοσίευμα, το γνωστό μέσο του εξωτερικού Entertainment Weekly, αποκάλυψε μερικές ολοκαίνουργιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, καθώς και μία νέα υψηλής ανάλυσης εικόνας από τον τίτλο.

Ξεκινώντας, παρακάτω μπορείτε να δείτε την προαναφερθέντα εικόνα, η οποία πρέπει να σημειωθεί πως τραβήχτηκε απευθείας από PlayStation 5 κονσόλα.

Περνώντας τώρα στις νέες πληροφορίες, σύμφωνα με τους creative directors, Brian Intihar και Brian Horton, το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales θα είναι ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, το οποίο βασίζεται σε ένα σεναριακό νήμα που ‘καλλιέργησε’ ο αρχικός τίτλος του 2018. Συγκεκριμένα, δήλωσαν:

Είναι ένα ολοκληρωμένο story arc για τον Miles Morales, το οποίο ξεκίνησε στο Spider-Man. Θα ολοκληρώσουμε την ενηλικίωση αυτού του ήρωα στο παιχνίδι μας. Είναι μια πλήρης ιστορία.

Αναλυτικότερα, το παιχνίδι θα μεταφέρει τους παίκτες στο χειμώνα, περίπου ένα χρόνο μετά το αρχικό Spider-Man. Ο Miles Harlem βρίσκει το σπίτι του στα πρόθυρα της καταστροφής, από έναν πόλεμο μεταξύ μιας ενεργειακής εταιρείας και μιας εγκληματικής οργάνωσης που είναι τρομερά εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία.

Δεν είναι, ωστόσο, η επίσημη συνέχεια του Spider-Man. Οι δημιουργοί απέφυγαν με χαρακτηριστικό τρόπο τις ερωτήσεις του μέσου, πράγμα που αφήνει να εννοηθεί πως το ‘κανονικό Spider-Man 2’ ίσως και να είναι επίσης καθ’ οδον. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα μικρότερης κλίμακας spin-off, το οποίο παρομοιάζεται με το Lost Legacy της σειρά Uncharted. Παρ 'όλα αυτά, οι δημιουργοί υπόσχονται πως το παιχνίδι "έχει ψυχή."

Τέλος, συζητήθηκε και η προέλευση του Miles, με τους δημιουργούς να δηλώνουν:

Ο Miles είναι ένας μοναδικός Spider-Man. Πιστεύω πως αυτό που τον καθιστά πολύ ενδιαφέρον ως χαρακτήρα είναι το γεγονός πως έχει φίλους, στους οποίους μπορεί να δείξει τον κόσμο του - την ανθρώπινη πλευρά του και την πλευρά του υπερήρωα. Είναι κάπως διαφορετικός στον τρόπο που το προσεγγίζει.

Το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μαζί με το PlayStation 5 ως launch τίτλος. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, παρακάτω μπορείτε να δείτε ξανά το trailer ανακοίνωσης.