Το Mortal Shell θα απλώσει το σκοτάδι του και στα ράφια των retail καταστημάτων το φθινόπωρο

Καταφθάνει και η φυσική έκδοση του soulslike τίτλου
14 Αυγούστου 2020 12:15
Το Mortal Shell θα απλώσει το σκοτάδι του και στα ράφια των retail καταστημάτων το φθινόπωρο

Το θεοσκότεινο πόνημα της Cold Symmetry, Mortal Shell, είναι ένας soulslike τίτλος που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παικτών, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πριν μερικούς μήνες. Το παιχνίδι, ωστόσο, αναπτύσσεται από μια μικρή ομάδας ανάπτυξης μόλις δεκαπέντε ατόμων, οπότε τα αρχικά σχέδια αφορούσαν μόνο digital κυκλοφορία στα PS4, Xbox One και PC στις 18 Αυγούστου.

Ωστόσο, η ομάδα δήλωσε πως ο αριθμός των αιτημάτων και για retail κυκλοφορία την εξέπληξε ευχάριστα και έτσι έβαλε τα δυνατά της για να ανταποκριθεί στη ζήτηση. Μόλις λίγες ημέρες μετά την αρχική κυκλοφορία, λοιπόν, ο τίτλος θα έρθει και στα ράφια των φυσικών καταστημάτων στις 2 Οκτωβρίου.

Το retail πακέτο θα έρχεται -φυσικά- με το ίδιο το παιχνίδι, αλλά θα περιλαμβάνει επίσης και μια αποκλειστική αναδιπλούμενη αφίσα, καθώς ένα softcover artbook με εικαστικό από την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Τέλος, επισημαίνεται πως ενώ οι φυσικές εκδόσεις των PS4 και Xbox One θα περιλαμβάνουν κανονικούς δίσκους, η αντίστοιχη έκδοση για τα PCs θα περιλαμβάνει ένα κλειδί που θα μπορεί να εξαργυρωθεί στο Epic Games Store.

Ακολουθεί το tweet που συνόδευσε την ανακοίνωση.