Έρχεται το δωρεάν demo του NBA 2K21 – Πληροφορίες για τις gameplay αλλαγές

Άφθονος χρόνος για να δοκιμάσετε τον φετινό μπασκετικό τίτλο
14 Αυγούστου 2020 11:45
Έρχεται το δωρεάν demo του NBA 2K21 – Πληροφορίες για τις gameplay αλλαγές

Το NBA 2K21 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch στις 4 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας πληθώρα αλλαγών στο gameplay και όχι μόνο. Αν θέλετε, λοιπόν, να πάρετε μια γεύση από τον φετινό τίτλο πριν την κυκλοφορία του και να αποφασίσετε αν αξίζει να επενδύσετε τα χρήματά σας, το επερχόμενο demo του θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε ακριβώς αυτό.

Συγκεκριμένα, η 2K Games ανακοίνωσε πως το NBA 2K21 θα έχει δωρεάν demo, όπως συνηθίζει εξάλλου κάθε χρόνο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να δοκιμάσετε τον τίτλο περίπου μιάμιση εβδομάδα πριν την κανονική του κυκλοφορία.

Συγχρόνως, η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε και μερικές από τις gameplay αλλαγές που μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από την έκδοση της τρέχουσας γενιάς. Μεταξύ άλλων, το Pro Stick θα ανανεωθεί. Πρόκειται για έναν μηχανισμό που είχε μείνει κάπως στάσιμος τα τελευταία χρόνια, αλλά φέτος θα εμπλουτιστεί σημαντικά, με τους παίκτες να έχουν περισσότερες επιλογές για ντρίπλες με τον δεξί αναλογικό μοχλό. Παράλληλα, και ο μηχανισμός των σουτ έχει ανανεωθεί, ενώ το Quick Draw badge θα λάμπει δια της απουσίας του φέτος.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο παρακάτω σχετικό tweet.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το NBA2K1 θα κυκλοφορήσει και για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς, ωστόσο οι πληροφορίες για την εν λόγω έκδοση είναι ακόμη ελάχιστες.

Tags: