Ο Shroud επιστρέφει στο Twitch – Σήμερα το πρώτο του stream

Ο πασίγνωστος streamer ανακοίνωσε το επόμενο βήμα του
12 Αυγούστου 2020 17:35
Ο Shroud επιστρέφει στο Twitch – Σήμερα το πρώτο του stream

Ο Michael Grzsesiek, γνωστός διαδικτυακά με το παρατσούκλι του ‘Shroud’, είναι αδιαμφισβήτητα ένας  από τους διασημότερους streamers της βιομηχανίας. Λίγο μετά τον Ninja, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2019, είχε κλείσει μια συμφωνία πολλών εκατομμύριων με τη Microsoft, για να κάνει stream αποκλειστικά στο Mixer. Ωστόσο, η πώληση της πλατφόρμας στο Facebook Gaming βρήκε τον streamer χωρίς διαδικτυακή στέγη για αρκετές εβδομάδες.

Τώρα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Shroud δήλωσε πως επιστρέφει ‘σπίτι’, παραθέτοντας έναν σύνδεσμο για το κανάλι του στο Twitch. Είναι επίσημο λοιπόν. Ο Shroud επιστρέφει στο Twitch και η πρώτη του ζωντανή μετάδοση είναι προγραμματισμένη για σήμερα 12 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Παρακάτω ακολουθούν οι δημοσιεύσεις του.

Μάλιστα, ο senior vice president of content του Twitch, Micahel Aragon, προέβη σε δηλώσεις για τη μεγάλη αυτή επιστροφή:

Η αποστολή μας είναι να φέρνουμε τους ανθρώπους πιο κοντά κάθε μέρα και ανυπομονούμε να δούμε αυτόν τον θρύλο των FPS να επιστρέφει στη δράση, αποκλειστικά στο Twitch.

Τέλος, και ο ίδιος ο Shroud προέβη σε δηλώσεις:

Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που μπορώ να ανακοινώσω την επιστροφή μου στο Twitch και το πιο σημαντικό πως επιστρέφω στο streaming. Το Twitch είναι η πλατφόρμα όπου ήμουν σε θέση να μετατρέψω το πάθος μου για το streaming σε μια επιτυχημένη καριέρα και όλα αυτά οφείλονται στο απίστευτο και πιστό κοινό μου.

Καθώς εξερευνούσα άλλες επιλογές, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Twitch για να αλληλοεπιδράσω με την καλύτερη και πιο πιστή gaming κοινότητα παγκοσμίως. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος για την επανεκκίνηση του καναλιού μου με μια νέα εμφάνιση και ένα νέο λογότυπο που ξέρω οτι το κοινό μου θα αγαπήσει. Επέστρεψα!