Δείτε τα πρώτα πλάνα του Earthworm Jim 4 για το Intellivision Amico

Δημιουργημένο εξολοκλήρου από τον αρχική ομάδα
12 Αυγούστου 2020 14:27
Δείτε τα πρώτα πλάνα του Earthworm Jim 4 για το Intellivision Amico

O Jim, το λατρεμένο διαστημικό σκουλήκι που μεγάλωσε γενιές και γενιές από gamers, επιστρέφει με το Earthworm Jim 4. Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, η αρχική ομάδα που ήταν υπεύθυνη για το Earthworm Jim 1 & 2 επανενώθηκε, φέρνοντας τη σειρά στη νέα εποχή, αποκλειστικά στην νέα κονσόλα Intellivision Amico. Το παιχνίδι απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, κάνοντας χρήση του μοναδικού σχεδιασμού των χειριστηρίων και των multiplayer ικανοτήτων της κονσόλας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Intellivision ανήκει στην Mattel Electronics, η οποία είχε κυκλοφορήσει την πρώτη ομώνυμη κονσόλα πίσω στο 1979. Το Amico αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου του 2021 στην τιμή των $249, στοχεύοντας κυρίως σε 2D family friendly παιχνίδια. Μπορείτε να δείτε την αναλυτική παρουσίαση της κονσόλας στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

Τέλος, να σημειωθεί πως το animation του Earthworm Jim 4 είναι δημιουργημένο στο χέρι και παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα του.

Tags: