Το Minecraft Dungeons εμπλουτίζεται με daily missions και περισσότερους merchants

Η Mojang αποκαλύπτει τα σχέδιά της
12 Αυγούστου 2020 13:23
Το Minecraft Dungeons εμπλουτίζεται με daily missions και περισσότερους merchants

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Mojang έριξε φως στα σχέδιά της για το μέλλον του Minecraft Dungeons. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα υποδεχθεί το δεύτερο μεγάλο επί πληρωμής πακέτο επέκτασής του στις 8 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος γίνεται για το Creeping Winter, το οποίο όπως φανερώνει και το όνομά του θα μας μεταφέρει σε ένα χιονισμένο σκηνικό, για να ολοκληρώσουμε νέες αποστολές και να αντιμετωπίσουμε νέους εχθρούς. Φυσικά, θα υπάρξει πληθώρα και από νέο loot, έτσι ώστε να είμαστε καλύτερα εξοπλισμένοι για αυτή τη νέα περιπέτεια.

Μάλιστα, όπως είχε συμβεί και το προηγούμενο DLC, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Creeping Winter, το παιχνίδι θα λάβει μια δωρεάν ενημέρωση που θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά. Στις 8 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, όλοι οι παίκτες θα μπορούν να περάσουν το χρόνο τους με το νέο Daily Trials mode, το οποίο κάθε μέρα θα έχει νέες προκλήσεις για να αντιμετωπίσετε. Παράλληλα, η ενημέρωση θα προσθέσει στο παιχνίδι νέους merchants, όπως έναν Blacksmith που θα μπορεί να κάνει upgrade ήδη υπάρχοντα αντικείμενά σας ή τον Gift Wrapper που επιτέλους θα σας επιτρέπει να κάνετε trade με άλλους παίκτες.

Τέλος, την ίδια μέρα το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε retail μορφή για τα Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One. Η έκδοση που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων θα περιλαμβάνει και τα δύο DLCs.