ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Xbox Series X κυκλοφορεί αυτόν το Νοέμβριο

Δεν επηρεάζεται η κονσόλα από την καθυστέρηση του Halo Infinite
12 Αυγούστου 2020 00:05
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Xbox Series X κυκλοφορεί αυτόν το Νοέμβριο

Μαζί με την ανακοίνωση της αξιοσημείωτης καθυστέρησης του Halo Infinite, η Microsoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και μια ακόμη σημαντική πληροφορία για το Xbox Series X. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε το μήνα κυκλοφορίας της κονσόλας.

Το Xbox Series X θα καταφθάσει, λοιπόν, στα ράφια των καταστημάτων αυτόν το Νοέμβριο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, οι παίκτες θα έχουν πολλά παιχνίδια για να τους κρατήσουν απασχολημένους μέχρι την άφιξη του Chief, αφού η κονσόλα θα υποστηρίζει τέσσερις γενιές gaming.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το Xbox Series X θα έχει περισσότερα από 100 παιχνίδια στο ντεμπούτο του, υποστηρίζοντας νέα χαρακτηριστικά όπως τα Direct X raytracing, framerates έως 120FPS, γρηγορότερα loading times, αλλά και Quick Resume για πολλαπλούς τίτλους.

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση επισημαίνει πως η κονσόλα θα κάνει το ντεμπούτο της με τα εξής παιχνίδια:

  • Περισσότερους από 50 νέους cross-gen τίτλους που θα εκμεταλλεύονται πλήρως το Xbox Series X, όπως τα Assassin’s Creed Valhalla, Dirt 5, Gears Tactics, Yakuza: Like a Dragon και Watch Dogs: Legion.
  • Νέα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Xbox Series X και θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Xbox Game Pass, όπως τα The Medium, Scorn και Tetris Effect: Connected.
  • Περισσότερα από 40 δημοφιλή παιχνίδια του Xbox One που θα λάβουν αναβαθμίσεις όπως τα Destiny 2, Forza Horizon 4, Gears 5, Ori and the Will of the Wisps και Madden NFL 21.

Τέλος, η ανακοίνωση της Microsoft υπενθυμίζει στους παίκτες πως η κονσόλα επιπλέον θα υποστηρίζει χιλιάδες τίτλους από τα Xbox, Xbox 360 και Xbox One χάρη στο backwards compatibility, το οποίο θα τα βελτιώνει με πρωτοποριακές τεχνολογίες.