ΕΠΙΣΗΜΟ: Μεγάλη καθυστέρηση για το Halo Infinite – Χάνει το launch του Xbox Series X

Δηλώσεις από την 343 Industries
11 Αυγούστου 2020 22:20
ΕΠΙΣΗΜΟ: Μεγάλη καθυστέρηση για το Halo Infinite – Χάνει το launch του Xbox Series X

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η ανακοίνωση της Microsoft πως το Halo Infinite θα χάσει το 2020. Αν και η εταιρία αρχικά έμοιαζε ανένδοτη, επιμένοντας πως παρά την πανδημία, ο τίτλος θα είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του Xbox Series X, τα πλάνα της φαίνεται πως άλλαξαν. Συγκεκριμένα, πριν μερικές εβδομάδες είδαμε για πρώτη φορά gameplay πλάνα από τον τίτλο, τα οποία γνώρισαν μικτές αντιδράσεις, με τα παράπονα να εστιάζουν κυρίως στον τομέα των γραφικών.

Πλέον το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021, χωρίς να διευκρινίζονται περισσότερα.

Ακολουθεί το μήνυμα του επικεφαλής της ανάπτυξης του Halo Infinite, Chris Lee:

Σήμερα θέλω να μοιραστώ με την κοινότητα μια σημαντική ενημέρωση σχετικά με την ανάπτυξη του Halo Infinite. Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να μεταφέρουμε την κυκλοφορία μας στο 2021, για να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα μας έχει αρκετό χρόνο για να προσφέρει μια Halo εμπειρία που ανταποκρίνεται στο όραμά μας.

Η απόφαση να μετατοπίσουμε την κυκλοφορία είναι αποτέλεσμα πολλαπλών παραγόντων που έχουν συμβάλει, δημιουργώντας προκλήσεις στην ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων των συνεχιζόμενων επιπτώσεων που σχετίζονται με τον COVID και που μας επηρεάζουν όλο αυτό το έτος. Θέλω να αναγνωρίσω τη σκληρή δουλειά από την ομάδα μου στην 343 Industries, η οποία έχει παραμείνει αφοσιωμένη στο να δημιουργήσει ένα σπουδαίο παιχνίδι και να βρει λύσεις στις προκλήσεις που έχουν προκύψει. Ωστόσο, δεν είναι βιώσιμο για την υγεία της ομάδας μου, καθώς και τη συνολική επιτυχία του παιχνιδιού την εορταστική περίοδο.

Γνωρίζουμε ότι αυτή η ανακοίνωση θα είναι απογοητευτική για πολλούς από εσάς και όλοι συμμεριζόμαστε αυτό το συναίσθημα. Το πάθος και η υποστήριξη που έχει δείξει η κοινότητα όλα αυτά τα χρόνια είναι απίστευτα και μας εμπνέουν. Θέλαμε όσο τίποτα να παίξουμε το παιχνίδι μας με την κοινότητα αυτή την εορταστική περίοδο. Ωστόσο, ο επιπλέον χρόνος θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε τις κρίσιμες διεργασίες που είναι απαραίτητες για να προσφέρουμε το πιο φιλόδοξο Halo παιχνίδι ποτέ, στην ποιότητα που γνωρίζουμε ότι περιμένουν οι fans μας.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.

Παρακάτω θα βρείτε και την επίσημη ανάρτηση της 343 Industries.