Χάνει το 2020 το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Αξιοσημείωτη καθυστέρηση για τον τίτλο
11 Αυγούστου 2020 14:05
Χάνει το 2020 το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Σε μια χρονιά που δίχως υπερβολή έφερε τα πάνω-κάτω για την ανθρωπότητα, δεν αποτελεί έκπληξη η καθυστέρηση μιας ακόμη αξιοσημείωτης κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, καθώς η πανδημία έχει αναγκάσει τις ομάδες ανάπτυξης να δουλεύουν εξ’ αποστάσεως, η παραγωγικότητά τους είναι σαφώς μειωμένη. Η κατάσταση αυτή φαίνεται πως επηρέασε τώρα και τις While Hardsuit Labs και Paradox Interactive.

Οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν πως τελικά η ανάπτυξη του Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 δε συμβαδίζει με το αρχικό πλάνο και έτσι η κυκλοφορία του δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί εντός του 2020. Οι δημιουργοί επισημαίνουν πως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φέρουν εις πέρας τα φιλόδοξα πλάνα τους και το τελικό προϊόν να ανταποκρίνεται στην ποιότητα που επιθυμούν. Έτσι, λοιπόν, πλέον γνωρίζουμε απλώς πως ο τίτλος θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο tweet, με το μήνυμα της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 δεν είναι το μόνο παιχνίδι που θα μεταφέρει τους παίκτες στο ‘World of Darkness’. Πέρυσι είχε κυκλοφορήσει το Vampire: The Masquerade – Coteries of New York που ήταν ένα visual novel-style adventure, ενώ του χρόνου αναμένεται ένα ακόμη RPG, το Vampire: The Masquerade – Swansong.

Ανεξαρτήτως, το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X.