Το FIFA 21 δε θα έχει cross play – Θα μπορείτε να μεταφέρετε την πρόοδό σας στη νέα γενιά 

Νέες πληροφορίες για το online κομμάτι του τίτλου

Το FIFA 21 δε θα έχει cross play – Θα μπορείτε να μεταφέρετε την πρόοδό σας στη νέα γενιά

Το FIFA 21 πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο PC και στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, ωστόσο πρόκειται να καταφθάσει και στη νέα γενιά την ερχόμενη εορταστική περίοδο. Ένα τεράστιο κομμάτι του παιχνιδιού φτιάχτηκε «από το σπίτι» λόγω της πανδημίας και φέτος θα φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, αλλά όπως έγινε γνωστό το cross-play δε θα είναι ένα από αυτά.

Όπως επισημοποιήθηκε μέσα από το FIFA Direct Communication στο Twitter δε θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε online με άλλους παίκτες που έχουν σε διαφορετική κονσόλα τον τίτλο, ωστόσο θα μπορείτε να μεταφέρετε το progress σας στη νέα γενιά. Παραδείγματος χάρη, αν αγοράσετε το FIFA 21 στο PS4 δε γίνεται να αναμετρηθείτε σε online match με παίκτες που παίζουν στο PS5.

Παρ’ όλ’ αυτά, αν σκοπεύετε να αποκτήσετε PS5 ή Xbox Series X όλη η πρόοδός σας από τα PS4 και Xbox One του FIFA Ultimate Team, θα μπορεί να μεταφερθεί στη νέα σας κονσόλα. Επίσης το “free upgrade” της νέα γενιάς θα είναι εφικτό, κάτι που σημαίνει πώς αν αποκτήσετε τον τίτλο στο Xbox One και αγοράσετε αργότερα το Series X, θα αναβαθμίσετε την έκδοσή σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Το FIFA 21 θα κάνει το ντεμπούτο του στα PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 6 Οκτωβρίου. Η next-gen έκδοση του παιχνιδιού είναι επίσης καθ’ οδόν και θα κυκλοφορήσει μαζί με τα PS5 και Xbox Series X.

4 σχολιο(α)