Δεν είναι πλέον προς πώληση το gaming τμήμα της Warner Bros.

Τέλος στις εικασίες και τις φήμες
09 Αυγούστου 2020 16:03
Δεν είναι πλέον προς πώληση το gaming τμήμα της Warner Bros.

Όπως όλα δείχνουν, η Warner Bros. Interactive Entertainment δεν είναι πλέον ‘στο σφυρί’. Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες οι φήμες και οι εικασίες είχαν οργιάσει, αφού η μητρική εταιρία της Warner, AT&T, δήλωσε πρόσφατα πως θέλει να πουλήσει το gaming κομμάτι της επιχείρησής της. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα ταλαντούχες ομάδες όπως οι Rocksteady, NetherRealm και TT Games να άλλαζαν χέρια, ενώ πιθανώς και πολλοί άνθρωποι να έχαναν τη δουλειά τους. Μεταξύ άλλων η EA, η Take-Two και η Microsoft είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά.

Η AT&T φαίνεται πως άλλαξε τελικά γνώμη και αποφάσισε να προβεί σε άλλους εσωτερικούς μετασχηματισμούς για να αποφορτίσει ελαφρώς τα τεράστια χρέη της.

Σε ένα email που στάλθηκε στο προσωπικό, ο CEO, Jason Kilar, τόνισε:

Το Warner Bros. Motion Pictures Group συνεχίζει να καθοδηγείται από τον Πρόεδρο Toby Emmerich. Η ομάδα των Warner Bros. Television Studios συνεχίζει να καθοδηγείται από τον Πρόεδρο Peter Roth. Η Warner Bros. Interactive παραμένει μέρος του ομίλου Studios and Networks, μαζί με την ομάδα global brands και franchises, συμπεριλαμβανομένης της DC, με επικεφαλής την Pam Lifford, καθώς και της επιχείρησής μας ‘Kids, Young Adults and Classics’ με επικεφαλής τον Tom Ascheim. Όλα τα τμήματα επικεντρώνονται στο να συναρπάσουν τους fans με τις πνευματικές μας ιδιοκτησίες και τα franchises μας, μέσω παιχνιδιών και άλλων διαδραστικών εμπειριών.

Για την ιστορία, η Warner Bros. πρόσφατα αποκάλυψε το νεότερο παιχνίδι της, το Suicide Squad της Rocksteady, το οποίο αναμένεται να δούμε ξανά στις 22 Αυγούστου στο DC Fandome event.