Το επόμενο παιχνίδι της Remedy θα μοιράζεται το ίδιο σύμπαν με τα Alan Wake και Control

«Προετοιμαζόμασταν εδώ και μια δεκαετία»
08 Αυγούστου 2020 13:01
Το επόμενο παιχνίδι της Remedy θα μοιράζεται το ίδιο σύμπαν με τα Alan Wake και Control

Η Remedy εδώ και μερικά 24ωρα αποκάλυψε το AWE πακέτο επέκτασης του Control, στο οποίο επιβεβαιώθηκε η εδώ και καιρό φήμη, πως ο αγαπημένος χαρακτήρας Alan Wake από το ομώνυμο παιχνίδι του 2010, θα εμφανιστεί στην περιπέτεια της Jesse Faden. Το RCU (Remedy Connected Universe), όπως έχει ονομαστεί, παίρνει όπως φαίνεται σάρκα και οστά, με το στούντιο να επιβεβαιώνει πως σχεδίαζε τα μελλοντικά της παιχνίδια να μοιράζονται το ίδιο σύμπαν εδώ και μια δεκαετία. Ωστόσο, η συγχώνευση δεν σταματά στο Control.

Σε ένα νέο blog post στο επίσημο site του στούντιο, η Remedy αποκάλυψε ότι το σύμπαν του Alan Wake θα επεκταθεί και στο καινούργιο παιχνίδι που ήδη ετοιμάζει.

Εδώ και μια δεκαετία φυτεύαμε μεθοδικά τους σπόρους, ώστε οι μελλοντικοί μας τίτλοι να συνδέονται μεταξύ τους. Μπορεί κάθε παιχνίδι να είναι μια stand-alone εμπειρία, όμως το κάθε ένα αποτελεί μια πόρτα σε ένα μεγαλύτερο σύμπαν που προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες για crossover events. Ήδη δουλεύουμε σκληρά πάνω στο επόμενο παιχνίδι που θα μοιράζεται το συγκεκριμένο σύμπαν.

Δυστυχώς το στούντιο δεν μοιράστηκε παραπάνω πληροφορίες για το νέο της πόνημα. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε όμως συντονισμένοι στο Unboxholics.com.