ΦΗΜΗ: Η επόμενη σημαντική ανακοίνωση για το PS5 όντως θα έρθει τον Αύγουστο

Ωστόσο η Sony φαίνεται να είναι διστακτική
04 Αυγούστου 2020 19:51
ΦΗΜΗ: Η επόμενη σημαντική ανακοίνωση για το PS5 όντως θα έρθει τον Αύγουστο

Η Sony ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες το νέο State of Play event της. Σε αντίθεση, όμως, με αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι παίκτες, η εταιρία θα εστιάσει στο PS4 και στο PS VR και δε θα υπάρχουν σημαντικές ανακοινώσεις για το PlayStation 5. Η απόφαση αυτή άφησε πολλούς να αναρωτιούνται για τα πλάνα της εταιρίας, αφού παρόλο που έχουμε δει το hardware, τα παιχνίδια και τα περιφερειακά της κονσόλας, υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτηματικά, όπως η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του συστήματος.

Τώρα, μέσα από ένα δημοσίευμα που αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα της Sony, το έμπιστο δημοσιογραφικό μέσο Bloomberg έρχεται να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, το μέσο μεταφέρει πως αν και το State of Play δε θα έχει αξιοσημείωτες ανακοινώσεις για το PS5, πράγματι η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της Sony για την επόμενη γενιά είναι «διστακτικά προγραμματισμένη» για τον Αύγουστο.

Το πιο πιθανό είναι πως θα δούμε κάτι στο ψηφιακό event της Gamescom που θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley ή πιθανώς η Sony να προβεί σε κάποια αυτόνομη παρουσίαση ή ανακοίνωση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως η ομάδα του PlayStation φαίνεται να είναι 'διστακτική' σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg. Ενδεχομένως η κατάσταση παγκοσμίως εξαιτίας της πανδημίας να έχει δυσκολέψει την υλοποίηση των πλάνων της Sony ή μπορεί το PlayStation να περιμένει το Xbox να κάνει την πρώτη κίνηση όσον αφορά την αποκάλυψη της τιμής, για να έχει την ευκαιρία να απαντήσει στη συνέχεια.