Η BioWare αποκαλύπτει μερικές από τις επερχόμενες αλλαγές του Anthem

Στόχος το άφθονο loot
02 Αυγούστου 2020 12:00
Η BioWare αποκαλύπτει μερικές από τις επερχόμενες αλλαγές του Anthem

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που η BioWare ανακοίνωσε ότι είχε αρχίσει να εξετάζει τι πήγε στραβά με τον Anthem και πώς θα το διορθώσει. Τώρα, μια νέα ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στούντιο μας δίνει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε.

Το στούντιο εστιάζει αρχικά στον εξοπλισμό και το loot, για τα οποία οι παίκτες απαιτούσαν εδώ και αρκετό καιρό αλλαγές. Έτσι, λοιπόν, τα loot drops θα είναι πιο συχνά, όλα τα items θα είναι προφανώς καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά και όλα τα rarities θα έχουν αξία. Επίσης, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακάμψουν το RNG μέσω αποστολών, ειδικών vendors και μοναδικών loot tables. Επιπλέον, εάν προτιμούν ένα συγκεκριμένο κομμάτι εξοπλισμού θα μπορούν να το κάνουν level up και να μεταφέρουν τις επιγραφές του, ώστε να παραμένει αποτελεσματικό και να μην αχρηστεύεται.   

Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. Για την ιστορία, η BioWare έχει δηλώσει πως σχεδιάζει περισσότερες βελτιώσεις για το μέλλον που θα έχουν να κάνουν με το gunplay, τα melee items και το build. Για ό,τι νεότερο, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: