Τεράστια επιτυχία για το μικροσκοπικό Grounded της Obsidian που μετρά ήδη 1 εκατομμύριο παίκτες

Σε διάστημα 48 ωρών
01 Αυγούστου 2020 09:09
Τεράστια επιτυχία για το μικροσκοπικό Grounded της Obsidian που μετρά ήδη 1 εκατομμύριο παίκτες

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Xbox, ο director του Grounded έσπευσε να ευχαριστήσει τους παίκτες για τη μεγάλη επιτυχία που κατάφερε ήδη να σημειώσει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο μικροσκοπικός τίτλος της Obsidian που βάζει τους παίκτες να επιβιώσουν στην πίσω αυλή του σπιτιού τους με μέγεθος μυρμηγκιού, κατάφερε να προσελκύσει ένα εκατομμύριο παίκτες. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτό το μεγάλο ορόσημο επιτεύχθηκε σε διάστημα μόλις δύο ημερών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Obsidian ανακοίνωσε πως η υποομάδα των 13 ατόμων που επιμελείται το Grounded θα βάλει τα δυνατά της για να βελτιώσει τον τίτλο, παρέχοντας μηνιαία updates. Αυτό θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου, όταν και θα κυκλοφορήσει η πρώτη ενημέρωση.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα ακόμη σχετικό tweet για την επιτυχία του Grounded, το οποίο απόλαυσε εξαιρετική πορεία και στο Steam και στην streaming πλατφόρμα Twitch.

Το Grounded είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Preview και στο Steam Early Access, ενώ φυσικά περιλαμβάνεται και στο Xbox Game Pass.