ΕΠΙΣΗΜΟ: Δωρεάν το multiplayer του Halo Infinite

Ενώ θα τρέχει με έως και 120FPS
31 Ιουλίου 2020 14:43
ΕΠΙΣΗΜΟ: Δωρεάν το multiplayer του Halo Infinite

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Αφού το θέμα έκανε το γύρο του διαδικτύου, η 343 Industries επιβεβαίωσε και επίσημα πως το multiplayer του Halo Infinite θα είναι free-to-play και θα τρέχει με έως 120FPS.

(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Όπως όλα δείχνουν, η 343 Industries, ακολουθώντας την άκρως επιτυχημένη συνταγή του φετινού Call of Duty, σκοπεύει να προσφέρει εντελώς δωρεάν το multiplayer κομμάτι του Halo Infinite. Συγκεκριμένα, το Call of Duty Modern Warfare αν και διαθέτει επί πληρωμή campaign, προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλους τους παίκτες το Warzone mode του multiplayer του. Το Infinite μάλλον θα πάει την φόρμουλα αυτή ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας ολόκληρο το multiplayer χωρίς καμία χρέωση. Αυτό είναι κάτι που φημολογείται εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα ένα νέο στοιχείο έρχεται να δώσει βαρύτητα στη έντονη αυτή φημολογία.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα του εξωτερικού Smythstoys.com, ανάρτησε τη σελίδα του για το Xbox Series X, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πληροφορίες για διάφορα παιχνίδια της επόμενης γενιάς. Αναλυτικότερα, όσον αφορά το Infinite, η ανάρτηση επισημαίνει πως το multiplayer του θα είναι δωρεάν, ενώ συγχρόνως μεταφέρει πώς θα στοχεύει ρυθμό ανανέωσης έως και 120 FPS.

Για την ώρα η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει αποκαλύψει επίσημα το επιχειρηματικό μοντέλο που θα ακολουθήσει. Το free-to-play του πράγματος ωστόσο, ενδέχεται να τρομάξει πολλούς παίκτες, μιας και συνήθως τα παιχνίδια αυτής της κατηγορίας είναι αρκετά επιθετικά με τους τρόπους χρηματοδότησης που υιοθετούν. Παρόλο, λοιπόν, που δεν γνωρίζουμε ακόμη κάτι επίσημα, η 343 Industries μέσα από την πιο πρόσφατη δημοσίευση στο Halo Waypoint επισήμανε πως το Infinite δε θα έχει loot boxes που θα μπορούν να αγοραστούν με πραγματικά χρήματα, καθησυχάζοντας έτσι κατά κάποιον τρόπο τους παίκτες.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 μαζί με το Xbox Series X, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του και στο Xbox One και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνεται από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass, αλλά και στην streaming υπηρεσία Project xCloud.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο trailer του.