Το S.T.A.L.K.E.R. 2 θα μπορεί να «τρέξει» σε 120FPS στο Xbox Series X

Αποκαλύφθηκε επίσημα από τη σελίδα του στο Xbox Store
30 Ιουλίου 2020 09:58
Το S.T.A.L.K.E.R. 2 θα μπορεί να «τρέξει» σε 120FPS στο Xbox Series X

Το S.T.A.L.K.E.R. 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Xbox Series X μέσα στο 2021 ως console launch exclusive και στοχεύει σε πράγματα με το νέο hardware που δεν ήταν δυνατά στην τρέχουσα γενιά κονσόλων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του στο Xbox, ο τίτλος στοχεύει στον πολύ υψηλό ρυθμό καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η σελίδα του παιχνιδιού ανανεώθηκε και όπως γνωστοποιήθηκε θα «εκμεταλλευτεί» πλήρως το Xbox Series X, το οποίο θα του δίνει τη δυνατότητα να τρέξει σε 120FPS.

Τα παιχνίδια που βρίσκονται υπό ανάπτυξη χρησιμοποιώντας το development kit του Xbox Series X θα εκμεταλλευτούν τις μοναδικές δυνατότητες του Xbox Series X. Θα παρουσιάσουν ασύγκριτους χρόνους φόρτωσης, γραφικά, ανταπόκριση και ρυθμό καρέ που θα φτάνουν και τα 120FPS.

Για την ιστορία το S.T.A.L.K.E.R. 2, είχε ανακοινωθεί το 2011 και λίγο αργότερα ακυρώθηκε. Πριν από δύο χρόνια, η ανάπτυξή του ξεκίνησε από την αρχή και με την GSC Game World στο τιμόνι της ανάπτυξης.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2 θα κυκλοφορήσει ως console launch exclusive στο Xbox Series X το 2021, ενώ θα έρθει και στο PC ταυτόχρονα.