Ακούστε το πρώτο κομμάτι από το soundtrack του Halo Infinite 

Το οποίο επιμελήθηκε ο συνθέτης των Ori

Ακούστε το πρώτο κομμάτι από το soundtrack του Halo Infinite

Πριν μερικές ημέρες η Microsoft πραγματοποίησε το Xbox Games Showcase, στο πλαίσιο του οποίου είδαμε επιτέλους εν δράσει το άκρως αναμενόμενο Halo Infinite. Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά παράπονα για τα γραφικά του τίτλου, ωστόσο ένας από τους τομείς του παιχνιδιού που επαίνεσαν οι περισσότεροι παίκτες είναι η μουσική.

To soundtrack της σειράς Halo έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της gaming βιομηχανίας, χάρη στη θρυλική δουλειά του Martin O'Donnell και του Michael Salvatori που είχαν αναλάβει τη σύνθεση της μουσικής, όταν η σειρά βρισκόταν ακόμα στα χέρια της Bungie. Στο νέο κεφάλαιο τη μουσική επιμελείται ο Joel Yarger και οι συνθέτες Curtis Schweitzer και Gareth Coker που έχουν εργαστεί στα Starbound και Ori αντίστοιχα.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο Martin O'Donnell ανταποκρίθηκε θετικά στην μουσική που συνόδευε το gameplay demo. Έτσι, λοιπόν, η 343 Industries έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα από τα κομμάτια που ακούσαμε στο demo, χωρίς να μας αποσπούν ωστόσο αυτή τη φορά οι ήχοι του παιχνιδιού και οι φωνές των χαρακτήρων. Πρακτικά πρόκειται για το πρώτο καθαρόαιμο δείγμα από το soundtrack του Halo Infinite. Από τους τρεις προαναφερθέντες μουσικούς, το εν λόγω κομμάτι είναι πιο συγκεκριμένα δουλειά του Gareth Coker.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε το ‘Set a Fire in Your Heart’ μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 μαζί με το Xbox Series X, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του και στο Xbox One και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνεται από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass, αλλά και στην streaming υπηρεσία Project xCloud.

3 σχολιο(α)