Το Xbox Series X είναι καλύτερο από το PS5 σύμφωνα με τον Gabe Newell (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίρνει θέση το αφεντικό της Valve
29 Ιουλίου 2020 11:41
Το Xbox Series X είναι καλύτερο από το PS5 σύμφωνα με τον Gabe Newell (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και αρκετούς μήνες τα PlayStation 5 και Xbox Series X έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των gamers. Τόσο η Sony όσο και η Microsoft έχουν πραγματοποιήσει τα δικά τους events, παρουσιάζοντας μέρος το line-up παιχνιδιών των κονσολών τους. Σταδιακά, λοιπόν, οι gamers αρχίζουν να σχηματίζουν μία πρώτη γνώμη για το ποια ή ποιες θα είναι οι κονσόλες που θα βάλουν κάτω από την τηλεόρασή τους αυτά τα Χριστούγεννα.

Θέση στο debate έρχεται τώρα να πάρει ένας γίγαντας του gaming χώρου. Ο λόγος γίνεται για τον πασίγνωστο ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Valve, Gabe Newell. Συγκεκριμένα, ο Newell βρέθηκε στη Νέα Ζηλανδία κατά τη διάρκεια της πανδημίας και στο πλαίσιο αυτό συμμετείχε στο The Project NZ. Πρόκειται για μια εκπομπή στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τα PlayStation 5 και Xbox Series X, αφού ένας παρουσιαστής τον παρότρυνε να μοιραστεί την άποψή του για το ποια κονσόλα είναι η καλύτερη.

Ακολουθεί μεταφρασμένο το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης, την οποία μπορείτε να δείτε και σε βίντεο μορφή παρακάτω.

Αυτά τα Χριστούγεννα το PlayStation και το Xbox θα βγάλουν νέες κονσόλες. Ποια είναι καλύτερη;

Το Xbox.

Όντως; Γιατί;

Γιατί είναι.

Το λέω αυτό χωρίς να έχω κανένα μερίδιο σε αυτόν τον αγώνα. Εξάλλου, εμείς κάνουμε το περισσότερο από το development μας στο PC. Από τα δύο, ωστόσο, σίγουρα θα επέλεγα το Xbox.

Πως σας φαίνονται οι δηλώσεις του Gabe Newell; Εσείς ποια κονσόλα σκέφτεστε να αγοράσετε με τα μέχρι τώρα δεδομένα;