Modders δημιουργούν το The Legend of Zelda: The Missing Link με τα γραφικά του Ocarina of Time (ΒΙΝΤΕΟ)

Από fans για fans!
27 Ιουλίου 2020 13:17
Modders δημιουργούν το The Legend of Zelda: The Missing Link με τα γραφικά του Ocarina of Time (ΒΙΝΤΕΟ)

Για όσους δε βλέπουν την ώρα να πιάσουν στα χέρια τους τις νέες περιπέτειες του Link για το Nintendo Switch, modders δημιούργησαν το The Legend of Zelda: The Missing Link, το οποίο φέρνει έντονο άρωμα από τα παλιά παιχνίδια της σειράς. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ολοκαίνουργια 3D Zelda περιπέτεια δημιουργημένη απ’ το μηδέν, από μια ταλαντούχα ομάδα modders, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τη μηχανή των θρυλικών τίτλων του Nintnendo 64, Ocarina of Time και Majora’s Mask.

Το The Legend of Zelda: The Missing Link αφορά το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, η οποία πρόκειται να γεφυρώσει το σεναριακό κενό μεταξύ των παιχνιδιών του Nintendo 64. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν σε ανοιχτό κόσμο νέα επικίνδυνα dungeons που οι fans δεν έχουν ξαναδεί, με νέα μουσική, cutscenes, καθώς και ολοκαίνουργια αντικείμενα. Αξίζει να σημειωθεί, πως στην εν λόγω ομάδα συμπεριλαμβάνεται ο Kaze Emanuar, του οποίο το πορτφόλιο περιέχει mods για τα Super Mario Odyssey 64 και Super Mario 64 Land.

Όσοι επιθυμούν να παίξουν το The Missing Link μπορούν να ακολουθήσουν τα βήματα που περιγράφονται εδώ. Δείτε το trailer του παιχνιδιού στον player που ακολουθεί.