Ο Hideo Kojima συζήτησε με τον Junji Ito για να φτιάξουν ένα horror παιχνίδι

Νέες πληροφορίες από τον διάσημο αρτίστα manga
26 Ιουλίου 2020 16:22
Ο Hideo Kojima συζήτησε με τον Junji Ito για να φτιάξουν ένα horror παιχνίδι

Όπως όλα δείχνουν ο διάσημος δημιουργός, Hideo Kojima, ήρθε σε επικοινωνία με τον σκιτσογράφο και manga artist, Junji Ito, για να συνεργαστούν πάνω σε ένα νέο horror παιχνίδι. Αυτές οι πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον ίδιο τον Ito, όταν ένας fan στο πλαίσιο του Comic-Con@Home, τον ρώτησε αν εργάζεται πάνω σε παιχνίδι αυτό το διάστημα.

Παρόλο που δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, είπε ότι πρόσφατα ήρθε σε επικοινωνία με τον Kojima για έναν νέο τίτλο που απ’ ότι φαίνεται θα είναι horror.

Γνωρίζω τον Hideo Kojima και πρόσφατα συζητήσαμε ότι μάλλον έχει στο «μυαλό» του ένα horror παιχνίδι που θέλει να κάνει, κι έτσι με προσκάλεσε να εργαστώ πάνω σε αυτό, αλλά δεν μπορώ να δηλώσω τίποτα περισσότερο.

Εδώ και καιρό ο ίδιος ο Hideo Kojima έχει δηλώσει ότι παρακολουθεί ξανά ταινίες τρόμου με σκοπό να κάνει ένα «τρομακτικό παιχνίδι». Άλλωστε, μέχρι και το Death Stranding είχε horror στοιχεία, ενώ όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι πριν χρόνια είχε στα σκαριά το Silent Hills, το οποίο «ναυάγισε» όταν τελείωσε τη συνεργασία του με την Konami.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Hideo Kojima και το επόμενό του παιχνίδι μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.