Το grappling hook του Halo Infinite θα βρίσκεται και στο Multiplayer

Αλλά η χρήση του θα είναι αρκετά διαφορετική
24 Ιουλίου 2020 12:20
Το grappling hook του Halo Infinite θα βρίσκεται και στο Multiplayer

Πριν μερικές ώρες στο πλαίσιο του Xbox Games Showcase αποκαλύφθηκε πλήρως το νέο Halo Infinite με ένα χορταστικό gameplay βίντεο. Η νέα περιπέτεια του Master Chief αναμενόμενα θα φέρει μπόλικες προσθήκες και βελτιώσεις, έτσι ώστε να εξελίξει ακόμη περισσότερο την gameplay συνταγή του. Ένα από αυτά είναι το grappling hook, ο γάντζος με τον οποίο ο πρωταγωνιστής μπορεί να φέρνει πιο κοντά τους εχθρούς του όπως επίσης και αντικείμενα από το περιβάλλον.

Πολλά από αυτά τα αντικείμενα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο multiplayer τομέα του παιχνιδιού. Σύμφωνα με δημοσίευση του επικεφαλή της 343, Chris Lee, ο γάντζος και πολλά ακόμη αντικείμενα που ο παίκτης θα συναντήσει στο campaign θα υπάρχουν διαθέσιμα και στο online κομμάτι του παιχνιδιού, όμως, η χρήση τους θα είναι αρκετά διαφορετική.

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές την ερχόμενη εορταστική περίοδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο της 343, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.