Η πρώτη ματιά στο S.T.A.L.K.E.R. 2 αποκαλύπτει τον ζοφερό και σάπιο κόσμο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στο Chernobyl
23 Ιουλίου 2020 19:46
Η πρώτη ματιά στο S.T.A.L.K.E.R. 2 αποκαλύπτει τον ζοφερό και σάπιο κόσμο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις εκπλήξεις του Xbox Games Showcase ήταν αναμφίβολα η παρουσία του sequel του θρυλικού, S.T.A.L.K.E.R., καθώς έκανε ντεμπούτο ένα πρώτο trailer. Χωρίς να δείχνει πολλά και να αφήνει το ζοφερό του ύφος να μιλήσει, το trailer παρακάτω δείχνει μερικά αρρωστημένα σκηνικά στο Chernobyl, με τη σαπισμένη του αύρα να ξεχειλίζει. 

Για την ιστορία το S.T.A.L.K.E.R. 2, είχε ανακοινωθεί το 2011 και λίγο αργότερα ακυρώθηκε. Πριν από δύο χρόνια, η ανάπτυξή του ξεκίνησε από την αρχή και με την GSC Game World στο τιμόνι της ανάπτυξης. Επίσης, δόθηκαν μερικές νέες πληροφορίες αλλά και άκρως εντυπωσιακά screenshots για το sequel μέσα από το blog της GSC.

Κάτι το οποίο είναι εμφανές από το trailer και τονίζει η εταιρία ανάπτυξης είναι πως το Zone και το σκηνικό του Stalker θα συνθέτους έναν ενιαίο χαρακτήρα, με τον κόσμο του να είναι ο μεγαλύτερος open-world που έχουν φτιάξει ποτέ. Μάλιστα, θα υπάρχουν επιλογές εντός της ιστορίας του τίτλου που θα επηρεάζουν τόσο τον παίκτη όσο και τον κόσμο γύρω του. 

Θα υπάρχει κανονική πανίδα με τέρατα και διάφορες φατρίες με τις οποίες θα συμβιώνετε στο Zone και χάρις το "A-Life 2.0" σύστημα θα προσομοιώνονται οι συμπεριφορές των χαρακτήρων πιο πιστά από ποτέ για ακόμη περισσότερη αληθοφάνεια στον κόσμο. 

Το S.T.A.L.K.E.R. 2 θα κυκλοφορήσει ως console launch exclusive στο Xbox Series X το 2021, ενώ θα έρθει και στο PC ταυτόχρονα.