Οι δημιουργοί του Mafia: Definitive Edition δουλεύουν σε νέο IP

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη σειρά
23 Ιουλίου 2020 11:09
Οι δημιουργοί του Mafia: Definitive Edition δουλεύουν σε νέο IP

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο director του Mafia: Definitive Edition, Haden Blackman, στο GameSpot, δήλωσε πως μετά την ολοκλήρωση του Mafia III DLC, η ομάδα ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε ένα νέο IP. Πριν μερικούς μήνες "βρέθηκε" ένας κρυμμένος χάρτης από ακυρωμένο project στο Mafia 3: Definitive Edition με το όνομα Rhapsody. Αφορούσε ένα παιχνίδι κατασκοπίας στα 80s, όπου πρωταγωνιστής είναι ένας Εβραίος-Ρώσσος που στόχο έχει να εκδικηθεί τη δολοφονία των γονιών του.

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο αν το αυτό θα είναι το IP που ετοιμάζουν ή πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο. Επίσης ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο η ομάδα να επιστρέψει ξανά με ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά Mafia.

Τελειώνοντας με το Mafia III μάς έρχονταν ιδέες σχετικά με το επόμενό μας βήμα που θα είναι ένα νέο IP. Ωστόσο δε θα έλεγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στο Mafia franchise, όμως αυτό εξαρτάται από το πόσο καλά θα τα πάει και τι αποδοχή θα έχει το Mafia: Definitive Edition. Η Hanger 13 είναι ένα multi-project studio. Εκτός από το νέο αυτό IP έχουμε και μερικά ακόμα πράγματα πάνω στα οποία δουλεύουμε.

Το Mafia: Definitive Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.