Το νέο κεντρικό εικαστικό του Halo Infinite έχει άρωμα από Combat Evolved (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Master Chief με… γάντζο;
23 Ιουλίου 2020 08:06
Το νέο κεντρικό εικαστικό του Halo Infinite έχει άρωμα από Combat Evolved (ΕΙΚΟΝΑ)

Έφτασε λοιπόν η μεγάλη ημέρα για την Microsoft, αφού σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί το Xbox Games Showcase στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) που θα είναι αφιερωμένο στα παιχνίδια που ετοιμάζει η αμερικανική εταιρία για την τρέχουσα και τη νέα γενιά. Συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, το εν λόγω σόου θα εστιάζει μόνο σε παιχνίδια και δε θα υπάρχει καμία επιχειρηματική ή hardware ανακοίνωση.

Επιπλέον, θα δούμε μια πλήρης παρουσίαση του Halo Infinite, όσον αφορά το single-player campaign με gameplay πλάνα. Τώρα, μέσα από τα επίσημα social media του Halo, αποκαλύφθηκε το επίσημο εικαστικό-εξώφυλλο του τίτλου, το οποίο έχει έντονο άρωμα από το Combat Evolved. Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι ότι ο Master Chief εκτός από το εμβληματικό του όπλο, έχει και έναν γάντζο στο αριστερό του χέρι, που κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε σήμερα που θα του φανεί χρήσιμος.

Δείτε την εικόνα με το εικαστικό παρακάτω:

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το πότε θα δούμε το multiplayer του Halo Infinite, αλλά με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να είναι προγραμματισμένη για το τέλος του έτους, η αναμονή σίγουρα δε θα είναι μεγάλη.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τον μεγάλο τίτλο του Xbox Series X, αλλά και πλήρης κάλυψη του event της Microsoft, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.