Το eFootball PES 2021 στις 15 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αναλυτικές πληροφορίες για τον ποδοσφαιρικό τίτλο
16 Ιουλίου 2020 19:05
Το eFootball PES 2021 στις 15 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πριν μερικά εικοσιτεράωρα σας είχαμε ενημερώσει πως το eFootball PES 2021 θα έχει τη μορφή Season Update, με την Konami να ετοιμάζει μια τεράσια ανανέωση για το PES 2022. Τώρα μάθαμε αναλυτικές πληροφορίες για τον φετινό τίτλο. Συγκεκριμένα, το eFootball PES 2021 θα κυκλοφορήσει στις 15/9/2020 σε φυσική μορφή για PlayStation 4, Xbox One, και Steam, σε μία σχετικά οικονομική έκδοση που θα περιλαμβάνει δώρα αξίας πάνω από 50€ για το myClub καθώς και το UEFA Euro 2020.

Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για το παιχνίδι, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου που μας παραχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία, καθώς και το επίσημο trailer ανακοίνωσης.


·  SEASON UPDATE – Το eFootball PES 2021 μπορεί να θυμίζει σε πολλά τον προκάτοχό του, το eFootball PES 2020, αλλά δίνει πρόσβαση σε όλα τα player data και τα rosters των συλλόγων. Και επειδή πολλά πρωταθλήματα καθυστερούν να τελειώσουν φέτος θα ανανεώνει συνέχεια τις ομάδες και τα στατιστικά με updates και στο λανσάρισμα και μετά (απαραίτητη σύνδεση internet).

·  EXCLUSIVE UEFA EURO 2020™ CONTENT – Πριν από το πραγματικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021, το επίσημο UEFA EURO 2020™ υλικό είναι διαθέσιμο στο eFootball PES 2021. Με offline UEFA EURO 2020™ Tournament Mode, όλες τις 55 UEFA εθνικές ομάδες, το Wembley Stadium και πολλά άλλα.

·  ICONIC MOMENT SERIES – Ζήσε όλες τις εμβληματικές στιγμές από τις καριέρες σύγχρονων και παλαιότερων football superstars στο νέο myClub.

·  eFootball POINTS – Αρχίζοντας με το eFootball PES 2021, εισάγουμε loyalty program κοινό για το console και το mobile παιχνίδι. Κέρδισε eFootball Points παίζοντας το την νέα κυκλοφορία. Οι πόντοι μετά μπορούν να εξαργυρωθούν σε διάφορα in-game items σε όλες τις πλατφόρμες.


Διαθέσιμα Game Modes

·  MASTER LEAGUE – Το πιο ατμοσφαιρικό single-player mode που σε βάζει στην καρέκλα του manager και οδηγείς την αγαπημένη σου ομάδα στην κορυφή. Διαχειρίζεσαι και προπονείς την ομάδα σου, με σύστημα διαλόγων, cinematic cutscenes, μεταγραφές και φυσικά παίζεις και τα ματς. – Προσθέσαμε νέους Legend Managers στο Master League eFootball PES 2021 που θα ανακοινωθούν σύντομα.

·  MATCHDAY – Στην πρώτη γραμμή της μάχης, μαζί με νέους και βετεράνους του PES θα βοηθήσεις να διαμορφωθούν τα αποτελέσματα στα μεγαλύτερα ματς του σύγχρονου ποδοσφαίρου σε αυτό το competitive online mode. Διάλεξε την πλευρά σου και διαγωνίσου ενάντια σε αντιπάλους ίδιου επιπέδου ώστε να καθορίσεις πια πλευρά θα κερδίσει το κάθε matchday. Μάζεψε αρκετές νίκες ώστε να εκπροσωπήσεις την πλευρά σας σε έναν επικό τελικό.

·  MYCLUB – Το πιο δημοφιλές online mode όπου ο στόχος σου είναι να δημιουργήσεις την απόλυτη ομάδα από την αρχή, τόσο σε τακτικό επίπεδο όσο και σε ομαδικότητα και προπονήσεις. Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο περισσότερα Game Points (GP) κερδίζεις για να βελτιώσεις την ομάδα. – Φέτος όσοι έπαιξαν myClub στο eFootball PES 2020 θα πάρουν Loyalty Bonus με διάφορα rewards ανάλογα με τα milestones που πέτυχαν in-game. (Τα milestones αναφέρονται στο επίσημο site).


Γραφικά και Παρουσίαση

·  PLAYER MODELS – Το eFootball PES 2021 διαθέτει 3D full-body scans για εκατοντάδες παίκτες. Οι expert artists μας πρόσθεσαν εκατοντάδες player faces στο game και θα συνεχίσουν μέσω Data Packs.

·  STADIUMS – Με industry-leading τεχνολογία απεικόνισης σταδίων, το eFootball PES 2021 επεκτείνει την ήδη εντυπωσιακή λίστα των πιο εμβληματικών γηπέδων του κόσμου.

·  VISUAL FIDELITY – Είτε μιλάμε για το εντυπωσιακό γρασίδι, είτε για το νέο σύστημα δυναμικού φωτισμού, το eFootball PES 2021 προσφέρει το απόγειο του ποδοσφαιρικού θεάματος αυτής της γενιάς hardware στην καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη του έκδοση. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού τρόπος να δεις ποδόσφαιρο πιο όμορφο και τεχνολογικά τέλειο από αυτό.

·  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ – Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το eFootball PES 2021 είναι το μόνο με Ελληνική περιγραφή αγώνα, ενώ διαθέτει officially licensed τις 4 μεγάλες Ελληνικές Ομάδες.


Bonus για τη Φυσική Έκδοση

  • STANDARD EDITION (PHYSIACL)
  • Premium Agent x 10 εβδομάδες
  • 3 Contract Renewal Tickets x 9 εβδομάδες
  • 1,900 myClub coins    
  • Συνολικό Bonus αξίας πάνω από 50€ !          

Διευκρινήσεις

  • Δεν είναι Update στον προηγούμενο τίτλο, δεν απαιτείται δηλαδή να έχουμε ήδη το eFootball PES 2020 στην κατοχή μας.
  • Παρόλα αυτά, υπάρχει loyalty program για το myClub. Αν δηλαδή παίξουμε myClub στο PES 2020, θα κερδίσουμε Bonus στο PES 2021. Και όχι μόνο αυτό, θα πάρουμε διαφορετικά bonus ανάλογα με τα milestones που θα πιάσουμε. (τα milestones υπάρχουν στο επίσημο site).
  • Τα δισκάκια του eFootball PES 2021 για PS4 και XboxONE, θα παίζουν κανονικά και στις νέες αντίστοιχες γενιές κονσολών, δεν θα απαιτείται αγορά νέου δίσκου.