Δοκιμάστε δωρεάν το Marvel's Avengers τον Αύγουστο

Αναλυτικές πληροφορίες για τις beta περιόδους
16 Ιουλίου 2020 11:36
Δοκιμάστε δωρεάν το Marvel's Avengers τον Αύγουστο

Αδιαμφισβήτητα, το Marvel's Avengers είναι μία από τις μεγαλύτερες gaming κυκλοφορίες της χρονιάς, ειδικά για τους λάτρεις της ποπ κουλτούρας και των υπερηρώων. Ο τίτλος της Crystal Dynamics αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, ωστόσο η εταιρεία θα δώσει μία πρώτη γεύση στους παίκτες, περιμένοντας φυσικά και το αντίστοιχο feedback, αυτόν τον Αύγουστο.

Αναλυτικότερα, η ομάδα ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν τρία σαββατοκύριακα στον επόμενο μήνα, όπου ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος για δοκιμή. Ξεκινώντας με την πρώτη beta, αυτή θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 9 Αυγούστου και θα είναι αποκλειστική σε όσους προέβησαν σε προ-παραγγελία του τίτλου για το PlayStation 4. Μάλιστα, θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή πατώντας εδώ, εφόσον ενδιαφέρεστε.

Συνεχίζοντας, η δεύτερη δοκιμαστική φάση θα ξεκινήσει στις 14 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 16 του ίδιου μήνα. Η συγκεκριμένη beta θα είναι ανοιχτή και εντελώς δωρεάν για όλους τους PS4 παίκτες, ωστόσο οι κάτοχοι Xbox και ηλεκτρονικών υπολογιστών θα έχουν πρόσβαση μόνο αν έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι.

Τέλος, στις 21 έως 23 Αυγούστου η Crystal Dynamics προσκαλεί όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως πλατφόρμας και ανεξαρτήτως του αν έχουν προ-παραγγείλει τον τίτλο ή όχι, να δοκιμάσουν το πόνημά της.

Για την ώρα η ομάδα δεν έχει διευκρινίσει τι ακριβώς θα κάνουμε στην beta και τι περιεχόμενο θα περιλαμβάνεται. Ωστόσο, έχει υποσχεθεί πως θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στις 29 Ιουλίου. Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο εικαστικό που συνόδευσε την ανακοίνωση των ημερομηνιών των beta περιόδων.

Το Marvel's Avengers θα κάνει το ντεμπούτο του στα PlayStation 4, Xbox One και PC στις 4 Σεπτεμβρίου. Μελλοντικά θα έρθει και στα PlayStation 5 και Xbox Series X.