Η συλλεκτική του Far Cry 6 έρχεται με ρέπλικα φλογοβόλου 72 εκατοστών!

Ανάβεις φωτιές, ανάβεις κι όλα τα καις!
13 Ιουλίου 2020 10:21
Η συλλεκτική του Far Cry 6 έρχεται με ρέπλικα φλογοβόλου 72 εκατοστών!

Από την αξέχαστη αποστολή του Far Cry 3 που έπρεπε να κάψουμε μια φυτεία ναρκωτικών, ακούγοντας το "Make It Bun Dem" του Skrillex, το φλογοβόλο έχει γίνει σήμα κατατεθέν της σειράς. Η Ubisoft φαίνεται να αναγνωρίζει τώρα την αγάπη των παικτών για το συγκεκριμένο όπλο, αφού η συλλεκτική έκδοση του Far Cry 6 θα περιλαμβάνει ένα τεράστιο φλογοβόλο 72 εκατοστών. Φυσικά έχουμε να κάνουμε με ρέπλικα που δεν βγάζει κανονικές φλόγες, αλλά σίγουρα θα τραβάει τα βλέμματα πάνω της όπου και αν την τοποθετήσετε.

Πρέπει βέβαια να σημειωθεί πως η συλλεκτική έκδοση πωλείται αποκλειστικά μέσω του καταστήματος της Ubisoft, το οποίο για την ώρα δεν έχει δυνατότητα απευθείας αποστολής στην Ελλάδα.

Πέρα όμως από την Collector’s, θα υπάρχουν κανονικά στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων οι υπόλοιπες εκδόσεις, ξεκινώντας με την Gold Edition που περιλαμβάνει το Season Pass, το οποίο θα εμπλουτίσει την εμπειρία σας με τρία DLCs και επιπλέον περιεχόμενο. Στη συνέχεια ακολουθεί και η Ultimate Edition που πέρα από το Season Pass έρχεται και με το Ultimate Pack, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα ψηφιακά in-game καλούδια.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις του Far Cry 6, τα περιεχόμενά τους και τα μπόνους προ-παραγγελίας. Να σας υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 για τα Xbox Series X, PS5, Xbox One, PS4, Stadia και PC (Epic Games Store, Uplay, UPLAY+).