Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες gameplay εικόνες του Far Cry 6!

Μια ματιά στο τροπικό setting του τίτλου
13 Ιουλίου 2020 09:15
Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες gameplay εικόνες του Far Cry 6!

Πριν μερικές ώρες, το Far Cry 6 αποκαλύφθηκε πλήρως, στο πλαίσιο του Ubisoft Forward event. Το νέο κεφάλαιο της σειράς μας μεταφέρει σε ένα νησί της Καραϊβικής που είναι εμπνευσμένο από την Κούβα και στο ρόλο του κεντρικού ανταγωνιστή συναντάμε τον υποψήφιο για Emmy, Giancarlo Esposito, ο οποίος έχει παίξει μεταξύ άλλων στα Breaking Bad, The Boys και The Mandalorian.

Η αποκάλυψη του παιχνιδιού έγινε μέσα από ένα εντυπωσιακό cinematic trailer, πράγμα που σημαίνει πως δεν έχουμε δει κανένα gameplay στιγμιότυπο. Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού η γαλλική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες του τίτλου. Μερικές από αυτές φαίνεται να είναι μάλιστα τραβηγμένες απευθείας από gameplay, απλώς με απενεργοποιημένο το HUD.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, τα γραφικά του Far Cry 6 καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν. Παράλληλα, στις εικόνες ξεχωρίζουν και τα καιρικά φαινόμενα, αφού πέρα από τον ηλιόλουστο καιρό, βλέπουμε και μια στιγμή που βρέχει και μια ακόμη που απλά υπάρχει συννεφιά. Πιθανότατα οι καιρικές συνθήκες θα παίζουν σημαντικό ρόλο στον open world κόσμο και την εξερεύνησή του, αν αναλογιστούμε πως βρισκόμαστε σε τροπικό νησί.

Το Far Cry 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα Xbox Series X, PS5, Xbox One, PS4, Stadia και PC (Epic Games Store, Uplay, UPLAY+) στις 18 Φεβρουαρίου του 2021. Ακολουθεί το προαναφερθέν φωτογραφικό υλικό.