Το Valorant φέρνει skins που κάνουν τα όπλα σας δράκους - Μόνο που κοστίζουν σχεδόν €100

Και η κοινότητα αντιδρά
09 Ιουλίου 2020 14:23
Το Valorant φέρνει skins που κάνουν τα όπλα σας δράκους - Μόνο που κοστίζουν σχεδόν €100

Συνεχίζοντας την υποστήριξη του εξαιρετικά δημοφιλούς Valorant, η Riot Games αποκάλυψε τα πρώτα "Ultra Edition" weapons skins που θα καταφθάσουν στο παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για τα εντυπωσιακά Elderflame skins, τα οποία μετατρέπουν τα όπλα σας σε μικροσκοπικούς δράκους. Παρακάτω μπορείτε να τα δείτε εν δράσει, μέσα από το σχετικό trailer που δημοσίευσε η εταιρία.

Σε αντίθεση με τα weapons skins των περισσότερων παιχνιδιών, η Riot έχει ενσωματώσει πολλά animations. Δεν έχουμε να κάνουμε μια απλή αλλαγή του 3D μοντέλου, αλλά με ένα skin που αντιδρά στις πράξεις σας, όπως για παράδειγμα στο reload. Σίγουρα είναι φανταχτερά, λοιπόν, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο θα είναι εξίσου επίπονα για το πορτοφόλι σας.

Κάθε Ultra Edition skin κοστίζει 2475 VP, ένα ποσό που ξεπερνά τα €20, αφού στο επίσημο in-game store του Valorant στην Ελλάδα τα 2000 (+150) VP κοστίζουν €21,99. Ωστόσο, τα Elderflame weapon skins είναι διαθέσιμα μόνο σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει τέσσερα skins. Για παράδειγμα στο βίντεο βλέπουμε ένα για το assault rifle, ένα για το automatic pistol, ένα για το sniper rifle και ένα για το μαχαίρι. Το πακέτο για τα τέσσερα skins κοστίζει 9900 VP που μεταφράζεται σε περίπου €99,99.

Ναι, καλά διαβάσετε. Θα χρειαστείτε σχεδόν €100 για να αποκτήσετε τα νέα skins του Valorant. Αυτό αναμενόμενα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινότητας, με πολλούς παίκτες να διαμαρτύρονται και άλλους να δακτυλοδεικτούν την DOTA 2 και άλλα παιχνίδια για παρόμοιες πρακτικές.

Ποια είναι η δική σας άποψη; Θα δίνατε τόσα χρήματα για skins;