Δοκιμάστε δωρεάν τον εμπνευσμένο από Dark Souls τίτλο Mortal Shell

Διαθέσιμη για όλους η Open Beta
06 Ιουλίου 2020 10:01
Δοκιμάστε δωρεάν τον εμπνευσμένο από Dark Souls τίτλο Mortal Shell

Ένας από τους πιο υποσχόμενους τίτλους που αποκαλύφθηκαν φέτος είναι σίγουρα το Mortal Shell. Πρόκειται για ένα action-RPG που κατάφερε να εντυπωσιάσει με τα γραφικά του και τους εμπνευσμένους από Dark Souls μηχανισμούς του. Ο τίτλος αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο και τώρα η ομάδα ζητά την βοήθεια των παικτών.

Συγκεκριμένα, αφού η closed beta ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το στούντιο έχει ανοίξει για όλους τους ενδιαφερόμενους την πρόσβαση, ζητώντας feedback για να βελτιώσει την τελική έκδοση του παιχνιδιού. Έτσι, λοιπόν, μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν το Mortal Shell στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή μέσα από το Epic Games Store. Επισκεπτόμενοι την σελίδα του παιχνιδιού στο κατάστημα της Epic, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την beta καρτέλα από το πάνω μέρος. Έπειτα, πατώντας το σχετικό κουμπί μπορείτε να κατεβάσετε χωρίς καμία χρέωση τη δοκιμαστική έκδοση, η οποία έχει μέγεθος περίπου 6GB.

Το Mortal Shell είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι για τα PS4, Xbox One και PC. Όπως μάλλον έχετε ήδη καταλάβει, η PC έκδοση θα είναι χρονική αποκλειστικότητα του Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο να κατεβάσετε την beta, παρακάτω θα βρείτε 40 λεπτά gameplay πλάνων για να πάρετε μια γεύση από τον σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο που έχει δημιουργήσει η Cold Symmetry.