Ήδη στις πρώτες θέσεις του Twitch το Hyper Scape battle royale της Ubisoft (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γαλλική εταιρία επενδύει στο genre “φαινόμενο”
04 Ιουλίου 2020 09:00
Ήδη στις πρώτες θέσεις του Twitch το Hyper Scape battle royale της Ubisoft (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελευταία, τα battle royale παιχνίδια ολοένα και αυξάνονται, αφού μεγάλες εταιρίες όπως η EA και η Epic Games επενδύουν στο συγκεκριμένο genre. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, και η Ubisoft θέλει με τη σειρά της να πάρει ένα κομμάτι από την «πίτα».

Πριν μερικές ημέρες είχε διαρρεύσει η είδηση ότι το Hyper Scape είναι το νέο IP της γαλλικής εταιρίας που θέλει να δώσει μια νέα πνοή στα battle royale. Πλέον, ο τίτλος αποκαλύφθηκε επίσημα και σας καλεί σε μια αρένα εκατό ατόμων, με γρήγορες αναμετρήσεις, για να γίνετε ο επόμενος “superstar”. Το Hyper Scape θα είναι free-to-play και βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για το Rainbow Six Siege. Το φουτουριστικό αυτό παιχνίδι υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη εσάς και των συμπαικτών σας στα ύψη, με γρήγορο gameplay αλά Apex Legends.

Μάλιστα, η Ubisoft ακολουθεί το μοντέλο της Riot Games με το Valorant, αφού καθώς βλέπετε streams από την “Technical Test” έκδοσή του μέσα από το Twitch, θα έχετε τη δυνατότητα -αν είστε τυχεροί- να κερδίσετε ένα κλειδί για το PC σας και να το δοκιμάσετε. Μάλιστα, το παιχνίδι έχει καταφέρει ήδη να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της streaming πλατφόρμας.

 

Το Hyper Scape αναμένεται να κυκλοφορήσει μελλοντικά για το PC και τις κονσόλες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τρία βίντεο για να πάρετε μια γεύση από τον τίτλο της Ubisoft.