Νέες πληροφορίες για το campaign και gameplay πλάνα από το Outriders (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εις βάθος ματιά στο RPG-Shooter της People Can Fly
04 Ιουλίου 2020 07:35
Νέες πληροφορίες για το campaign και gameplay πλάνα από το Outriders (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Square Enix κυκλοφόρησε μια νέα σειρά βίντεο με φρέσκες πληροφορίες και gameplay πλάνα από το επερχόμενο RPG-Shooter της People Can Fly, Outriders. Το στούντιο γνωστό για τα Gears of War: Judgment και Bulletstorm, σε συνεργασία με τα Square Enix External Studios (τα άτομα πίσω από τα Sleeping Dogs και Just Cause), στοχεύει να παραδώσει στους παίκτες μια επική περιπέτεια με σκοτεινή ιστορία και έναν τεράστιο κόσμο γεμάτο μυστήριο και μυστικά.

Το πρώτο βίντεο που φέρει την ονομασία «Journey and Structure» προσφέρει μια εις βάθος ματιά στο campaign, στα side-quests, στα companions, στο travel system, καθώς επίσης και στα περιβάλλοντα και τους τύπους εχθρών που θα συναντήσουμε. Το campaign αφορά το επικό ταξίδι στον κόσμο του Enoch. Ένα βίαιο μέρος, στο οποίο τα πάντα έχουν εξελιχθεί ώστε να εξολοθρεύσουν την ανθρωπότητα. Από την καθημερινότητα και τα ύποπτα μυστικά μέσα στην ανθρώπινη αποικία, στις μυστήριες ζούγκλες και τις ανελέητες ερήμους, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις άκρες των συνόρων και να αποκτήσουν απίστευτες δυνάμεις που θα αλλάξουν τα πάντα.

Επιπλέον, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο που εξυμνεί την μουσική του παιχνιδιού, την οποία έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος με Emmy και τρεις φορές προτεινόμενος για BAFTA βραβείο, Inon Zur.

Το Outriders αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One και PC. Δείτε τα εν λόγω βίντεο στους players που ακολουθούν.