Σε απόσταση αναπνοής η αποκάλυψη του νέου Fable; - Βρέθηκαν νέα στοιχεία

Θέλει η Microsoft να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...
02 Ιουλίου 2020 23:52
Σε απόσταση αναπνοής η αποκάλυψη του νέου Fable; - Βρέθηκαν νέα στοιχεία

Ο δεύτερος καλοκαιρινός μήνας έχει κάνει ξεκάθαρη την παρουσία του, αφού ο υδράργυρος έχει χτυπήσει πλέον κόκκινο. Ωστόσο, η άφιξη του Ιουλίου, πέρα από τη ζέστη, σημαίνει πως βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στο μεγάλο event που ετοιμάζει η Microsoft και στο οποίο σκοπεύει να δείξει αναλυτικά τα χαρτιά της για την επόμενη γενιά κονσολών.

Μόλις πριν μερικές ημέρες η εταιρία διέψευσε τις φήμες που έκαναν λόγο για αποκάλυψη νέων Fable και Perfect Dark παιχνιδιών, αλλά τελικά φαίνεται πως χρειάζεται αρκετή ακόμη δουλειά μέχρι να μάθει να κρύβει εντελώς τα ίχνη της. Αναλυτικότερα, οι παρατηρητικοί χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν πως στις 26 Ιουνίου η Microsoft καταχώρησε ένα εμπορικό σήμερα με όνομα FABLE, το οποίο συνοδεύτηκε από την παρακάτω εικόνα.

Λένε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Αν αναλογιστούμε πως εδώ και χρόνια φημολογείται έντονα πως το δεύτερο στούντιο της βρετανικής Playground Games εργάζεται στη μεγάλη επιστροφή της σειράς, ενώ συγχρόνως μέσα στον Ιούνιο η Microsoft καταχώρησε το προαναφερθέν εμπορικό σήμα και δημιούργησε και τον αντίστοιχο λογαριασμό στα social media, σίγουρα υπάρχει ο καπνός.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε επίσημη ημερομηνία για το event του Xbox, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει σύντομα. Αν το νέο Fable είναι όντως πραγματικότητα, λοιπόν, αυτό θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες.