Το NBA 2K21 τιμά τη μνήμη του θρυλικού Kobe Bryant με την Mamba Forever Edition (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο φόρος τιμής του franchise στον μεγάλο αυτόν αθλητή
02 Ιουλίου 2020 18:13
Το NBA 2K21 τιμά τη μνήμη του θρυλικού Kobe Bryant με την Mamba Forever Edition (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν μη τι άλλο δε θα μπορούσε το πιο εδραιωμένο μπασκετικό βιντεοπαιχνίδι να μην τιμήσει με τον δικό του τρόπο τον θρύλο της πορτοκαλί θεάς. Η 2Κ Games ανακοίνωσε τον τρίτο αθλητή που θα δεσπόζει το εξώφυλλο του NBA 2K21 και δεν είναι άλλος από τον Kobe Bryant, o οποίος θα έχει μάλιστα την δική του ειδική έκδοση.

Ο λόγος για την "Mamba Forever Edition", που θα αποτελεί την απόλυτη έκδοση για τους fans του αδικοχαμένου 5 φορές πρωταθλητή του NBA με τους Los Angeles Lakers, θα έχει δύο διαφορετικά εξώφυλλα. Ένα για την έκδοση των PS4/ Xbox One/ PC όπου θα φιγουράρει τον Kobe με το Νο.8 στη φανέλα και ένα για την PS5/ Xbox Series X με το Νο.24 στη φανέλα. 

Mamba Forever Edition: Next-Gen

Mamba Forever Edition: Current-Gen 

O μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας που είδε το NBA στην μετά-Michael Jordan εποχή απεβίωσε στις 26 Ιανουαρίου 2020, όταν το ελικόπτερο που επέβαινε συνετρίβη ξαφνικά στο Λος Άντζελες, στο οποίο ήταν μαζί και η 13 χρονών κόρη του, Gianna. 

Τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκαν οι αθλητές που θα δεσπόζουν στο εξώφυλλο των current-gen και next-gen εκδόσεων, οι οποίοι θα είναι οι Damian Lillard των Portland Trail Blazers και Zion Williamson των New Orleans Pelicans. Αξίζει να σημειωθεί πως ο "Mamba" ήταν το πρόσωπο του NBA 2K17 στην τότε "Legend Edition", καθώς ήταν η χρονιά που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. 

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι αγοράσουν την Mamba Forever Edition του NBA 2K21 ($99.99) θα αποκτήσουν αυτομάτως αντίτυπο και για τις αντίστοιχες next-gen εκδόσεις στην πλατφόρμα της προτίμησης τους.

Επίσης, η 2K Games επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του NBA 2K21 για την τρέχουσα γενιά δηλαδή τα PS4, Xbox One, Switch, PC και Stadia για τις 4 Σεπτεμβρίου. Οι next-gen εκδόσεις των PS5 και Xbox One X θα καταφθάσουν αργότερα μέσα στο χειμώνα, όταν και μάθουμε το πότε θα κυκλοφορήσουν οι νέες κονσόλες.