Το NBA 2K21 θα είναι πιο ακριβό στο PS5 και το Xbox Series X

Υπό προϋποθέσεις και το πρόγραμμα αναβάθμισης
02 Ιουλίου 2020 18:31
Το NBA 2K21 θα είναι πιο ακριβό στο PS5 και το Xbox Series X

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από τις δηλώσεις του πρώην επικεφαλής των PlayStation Studios σχετικά με τη βιωσιμότητα της gaming βιομηχανίας, οι οποίες έμελλε να αποδειχθούν πιο επίκαιρες από ποτέ. Αναλυτικότερα, μαζί με την ανακοίνωση της Mamba Edition, η 2K Games έκανε γνωστό πως ο φετινός μπασκετικός της τίτλος θα είναι ακριβότερος στις κονσόλες της νέας γενιάς.

Αυτό σημαίνει πως το NBA 2K21 θα ζητά για την απλή του έκδοση 69,99€, στα PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC και Google Stadia. Από την άλλη, η απλή έκδοση για τα PlayStation 5 και Xbox Series X θα κοστίζει 74,99€. Η διαφορά αυτή είναι δέκα δολάρια για την αγορά της Αμερικής. Η Mamba Forever έκδοση θα κοστίζει σε όλες τις πλατφόρμες το ίδιο.

Οι ιδιαιτερότητες δεν σταματούν όμως εδώ. Το παιχνίδι δε θα υποστηρίζει το Smart Delivery πρόγραμμα της Microsoft και ούτε κάτι αντίστοιχο στο PS5. Αντιθέτως, μόνο οι κάτοχοι της Mamba Forever έκδοσης στα PS4 και Xbox One θα λάβουν δωρεάν την απλή έκδοση του τίτλου για τις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Στην θετική πλευρά όμως, το παιχνίδι θα έχει cross-gen progression για το MyTEAM και το VC πορτοφόλι σας. Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο γράφημα που περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν τίτλο να ζητά περισσότερα χρήματα για την PS5 και την Xbox Series X έκδοσή του. Είναι πιθανό πως είναι απλά το πρώτο παράδειγμα και ίσως μια γενικότερη αύξηση των τιμών των παιχνιδιών είναι προ των πυλών.