Το Crucible της Amazon ‘ξε-κυκλοφορεί’ και επιστρέφει σε beta

Δεν κατάφερε να γνωρίσει την επιτυχία που περίμενε η εταιρία
01 Ιουλίου 2020 18:00
Το Crucible της Amazon ‘ξε-κυκλοφορεί’ και επιστρέφει σε beta

Ναι, καλά διαβάσετε. Μπορεί να μοιάζει με φάρσα, αλλά σίγουρα δεν είναι. Η Amazon προέβη σε μια -πιθανότατα- πρωτόγνωρη κίνηση και ξε-κυκλοφορεί το Crucible. Πρόκειται για το free-to-play multiplayer third-person shooter της εταιρίας, το οποίο κυκλοφόρησε στις 20 Μαΐου και δεν κατάφερε να γνωρίσει θετική ανταπόκριση από τους κριτικούς ούτε από τους παίκτες.

Η Amazon, λοιπόν, πήρε την απόφαση να αποσύρει την κανονική κυκλοφορία του τίτλου και να επιστρέψει το παιχνίδι σε Closed Beta φάση. Η αλλαγή αυτή ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, η οποία περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες.

Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, Relentless Studios, επισήμανε πως το roadmap που έχει ανακοινώσει θα τηρηθεί κανονικά και επίσης το feedback των παικτών θα λαμβάνεται υπόψη για τη βελτίωση της εμπειρίας. Για την ακρίβεια, οι developers θα χρησιμοποιήσουν περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια του κόσμου και θα παραγραμματίζουν μια φορά κάθε εβδομάδα που θα παίζουν με την κοινότητα.

Μιας και μιλάμε για closed beta, όσοι έχουν αγοράσει ήδη το παιχνίδι θα έχουν κανονικά πρόσβαση χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο, αν κάποιος ενδιαφέρεται να ξεκινήσει τώρα την ενασχόλησή του με τον τίτλο, θα πρέπει να δράσει γρήγορα, καθώς θα μπορεί να αγοράσει το παιχνίδι για λίγες ώρες ακόμη.