Ακούστε το νέο κομμάτι των Refused για το Cyberpunk 2077

Οι Samurai επιστρέφουν!
01 Ιουλίου 2020 14:10
Ακούστε το νέο κομμάτι των Refused για το Cyberpunk 2077

Όπως είναι αναμενόμενο, η punk μουσική δεν θα μπορούσε να λείπει από το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077 της CD Projekt Red. Όπως είναι ήδη γνωστό, για το λόγο αυτό το στούντιο συνεργάστηκε στενά με το γνωστό συγκρότημα Refused, με στόχο να δώσει ζωή σε ένα in-game μουσικό συγκρότημα που στον κόσμο του παιχνιδιού θα ονομάζεται Samurai. Το λογότυπο το έχουμε ήδη δει να κοσμεί το κολάρο στο τζάκετ του πρωταγωνιστή και σε διάφορα άλλα εικαστικά του παιχνιδιού.  

Τώρα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το νέο τραγούδι «The Ballad of Buck Ravers», το οποίο είναι μια ακόμη δημιουργία των Refused αποκλειστικά για το Cyberpunk 2077. Το εν λόγω κομμάτι μάλιστα υπήρχε και ως QR code πίσω από την ειδική έκδοση του χειριστηρίου, το οποίο όταν οι παίκτες το σκάναραν, τους έστελνε στο link για να το ακούσουν. Οι στοίχοι του The Ballad of Buck Ravers μιλούν για την ελευθερία, την εκδίκηση και τη βία, κάτι που ταιριάζει γάντι με την φύση του παιχνιδιού. Επίσης, έχουν κυκλοφορήσει ακόμα δυο κομμάτια από τους Refused για τον τίτλο, το Never Fade Away και το Chippin’ In. Το συγκρότημα έχει επιμεληθεί τη γραφή, την ηχογράφηση και την παραγωγή των τραγουδιών σε στενή συνεργασία και υπό τη δημιουργική καθοδήγηση της CD Projekt Red, με επικεφαλή τον Marcin Przybyłowicz.   

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για τα Xbox One, PS4 και PC. Ο τίτλος θα είναι από την πρώτη μέρα playable στα PS5 και Xbox Series X και μελλοντικά θα λάβει και μια δωρεάν ενημέρωση για να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες των κονσολών επόμενης γενιάς. Απολαύστε το νέο τους κομμάτι στον player που ακολουθεί