Το νέο teaser του Halo μάλλον κρύβει μια μεγάλη αποκάλυψη για το Infinite

Επιστρέφουν οι Brutes;
24 Ιουνίου 2020 19:04
Το νέο teaser του Halo μάλλον κρύβει μια μεγάλη αποκάλυψη για το Infinite

Χωρίς καμία προειδοποίηση, η 343 Industries ανάρτησε ένα νέο βίντεο στο επίσημο κανάλι του Halo στο YouTube και σε όλα της τα social media. Πρόκειται για ένα teaser με τίτλο ‘SIGNAL DETECTED. TAG DESIGNATION: FOE’. Είναι από τις περιπτώσεις που δε ‘δείχνουν’, αλλά ‘λένε’ πολλά. Αναλυτικότερα, ο χαρακτήρας που ακούμε να μιλάει στο βίντεο είναι εκτός απροόπτου ο Atriox, αφού απευθύνεται στους Banished.

Ο Atriox είναι ο βασικός ανταγωνιστής του Halo Wars 2 και όπως όλα δείχνουν θα παίξει βασικό ρόλο και στο επερχόμενο Halo Infinite. Αυτό σημαίνει πως μετά από πολλά χρόνια οι Brutes θα επιστρέψουν σε κεντρικό κεφάλαιο της σειράς, μέσα από τους Banished που ηγείται ο Atriox.

Επισήμως η 343 Industries έσπασε τη σιωπή της, αφού αυτό είναι το πρώτο teaser για το παιχνίδι μετά το trailer που είδαμε στην περσυνή E3. Σύντομα αναμένεται να μάθουμε πολλά περισσότερα για τη ναυαρχίδα του lineup του Xbox Series X, αφού η Microsoft έχει δρομολογήσει το μεγάλο της event για τον Ιούλιο.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Halo Infinite μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Δείτε το εν λόγω teaser στον player που ακολουθεί.