Αυτό είναι το ενός εκατομμυρίου Lord of The Rings demo που δεν κατάφερε να γίνει ποτέ παιχνίδι

Στο οποίο συμμετείχε και ο Guillermo del Toro
24 Ιουνίου 2020 13:41
Αυτό είναι το ενός εκατομμυρίου Lord of The Rings demo που δεν κατάφερε να γίνει ποτέ παιχνίδι

Ο Jon Burton, ιδρυτής της Traveller’s Tales που είναι γνωστή για τη σειρά παιχνιδιών LEGO, ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube κανάλι του Gamehut με τίτλο «Ξοδέψαμε $1 εκατομμύριο για ένα βιντεοπαιχνίδι που δεν τα κατάφερε». Το εν λόγω βίντεο αφορά ένα φιλόδοξο Hobbit παιχνίδι για τη γενιά των PS3 και Xbox 360, στο οποίο συμμετείχε και ο Guillermo del Toro.

Για να αποτυπώσει καλύτερα την αίσθηση της Μέσης Γης, χωρίς να έχει δει κανένα από τα σχέδια που είχαν γίνει για τις ταινίες Hobbit, η Traveller's Tales αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αποσπάσματα από την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών για να απεικονίσει το όραμά της. Το εγχείρημα όπως αναφέρει εν τέλει ο ίδιος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, διότι η Warner Bros ήθελε ένα παιχνίδι που θα τρέχει παράλληλα με τα γεγονότα της ταινίας και όχι κάτι που θα ήταν αναδημιουργία των γεγονότων των ταινιών. Μάλλον κάπως έτσι προέκυψε το Middle-earth: Shadow of Mordor και αυτό το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Δείτε το εν λόγω βίντεο στον player που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες και gameplay πλάνα από το ακυρωθέν project.