ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Marvel’s Avengers έρχεται στα PlayStation 5 και Xbox Series X

Διαθέσιμο την περίοδο των εορτών
23 Ιουνίου 2020 08:26
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Marvel’s Avengers έρχεται στα PlayStation 5 και Xbox Series X

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Marvel’s Avengers εκτός από τις τωρινές κονσόλες, θα κυκλοφορήσει και στα PS5 και Xbox Series X. Μάλιστα, όσοι αγοράσουν την έκδοση της τρέχουσας γενιάς θα μπορούν να αναβαθμιστούν στην next-gen έκδοση χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Αυτό ισχύει τόσο για τη μετάβαση από το PS4 στο PS5, όσο και από το Xbox One στο Xbox Series X. Συγχρόνως, οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν και τα saves τους στη νέα γενιά, διατηρώντας το προφίλ τους και όλο τους το progression.

Εκτός από τα παραπάνω, η Square Enix μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι το παιχνίδι θα καταφθάσει και με cross-gen cross-play δυνατότητες, πράγμα που σημαίνει ότι αν αναβαθμιστείτε στο PS5, θα μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας που έχουν PS4 ή το αντίστροφο. Το ίδιο ισχύει και στην πλευρά του Xbox, με cross-gen cross-play μεταξύ των Xbox One και Xbox Series X.

Τόσο στο PS5 όσο και στο Xbox Series X ο τίτλος έρχεται αναβαθμισμένος όσον αφορά τα γραφικά με υψηλότερη ανάλυση, μηδαμινά loading times, βελτιωμένα textures, καλύτερο armor destruction και ray-tracing. Μάλιστα, ο τίτλος θα υποστηρίζει και μερικές από τις ειδικές δυνατότητες που προσφέρει το DualSense χειριστήριο και ο 3D ήχος του PS5. Στην κονσόλα της Sony οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των 'Enhanced Graphics' και 'High Framerate' modes. Η Square υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερα για τις PC και Xbox Series X εκδόσεις σύντομα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικές εικόνες από την έκδοση του PS5 που δημοσιεύτηκαν στο PlayStation Blog.

Marvel's Avengers | Unboxholics.com

Το Marvel's Avengers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για PC, Google Stadia, PS4 και Xbox One, ενώ στα PlayStation 5 και Xbox Series X θα έρθει στο launch των κονσολών. Για οτιδήποτε νεότερο αφορά τον τίτλο της Square Enix παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.