Ninja και Shroud ελεύθεροι να γυρίσουν στο Twitch – Κλείνει το Mixer

Συμφωνία με το Faceboook Gaming για την Microsoft
22 Ιουνίου 2020 22:23
Ninja και Shroud ελεύθεροι να γυρίσουν στο Twitch – Κλείνει το Mixer

Πριν μερικούς μήνες ο Ninja είχε βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων του streaming κόσμου, έπειτα από την μεγάλη αποκλειστική συμφωνία που έκλεισε με τη Microsoft για να κάνει stream μόνο στο Mixer. Το ίδιο συνέβη λίγο μετά και με τον επίσης πασίγνωστο steamer Shroud.

Τώρα, η Microsoft ανακοίνωσε πως το Mixer αποτελεί παρελθόν. Τόσο ο Shroud όσο και ο Ninja, όπως και όλοι οι υπόλοιποι streamers της πλατφόρμας είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στο Twitch ή σε οποιαδήποτε πλατφόρμα θέλουν, ξεκινώντας πρακτικά από τώρα.

Σε ένα μήνα από τώρα, δηλαδή στις 22 Ιουλίου, όλες οι εφαρμογές και οι ιστοσελίδες του Mixer θα ανακατευθύνουν στο Facebook Gaming. Η Microsoft έδωσε τα χέρια με το Facebook και θα βοηθήσει όσους streamers θέλουν να κάνουν μετάβαση στην πλατφόρμα. Η συμφωνία των δύο εταιριών δεν σταματά εκεί, αφού εξερευνιούνται λύσεις για να ενσωματωθεί το Project xCloud στο Facebook και στο Instagram.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Microsoft σημειώνεται πως ίσως υπάρξουν χαρακτηριστικά που μου ένα κλικ θα σας επιτρέπουν να παίζετε Xbox παιχνίδια απευθείας μέσα από το Facebook και το Instagram.