Το Baldur’s Gate 3 ίσως έρθει και στις κονσόλες

Η Larian Studios μιλάει για το επερχόμενό της project
22 Ιουνίου 2020 12:08
Το Baldur’s Gate 3 ίσως έρθει και στις κονσόλες

Μετά τα 80 λεπτά φρέσκων gameplay πλάνων από το Baldur’s Gate 3 που παρουσίαζαν μερικές πτυχές του παιχνιδιού, η Larian Studios μίλησε για το επερχόμενό της project. Συγκεκριμένα, πολλοί fans αναρωτιούνται αν ο τίτλος θα καταφθάσει στις κονσόλες. Λοιπόν, τα νέα ίσως σας χαροποιήσουν.

O Swen Vincke που είναι director του τίτλου μίλησε στο Gamespot και επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή δουλεύουν εντατικά πάνω στις εκδόσεις του PC και του Google Stadia, ενώ δεν έχουν δοκιμάσει καν να μεταφέρουν το παιχνίδι στις κονσόλες της τωρινής ή της επόμενης γενιάς. Ωστόσο, δεν αποκλείουν αυτή την πιθανότητα. Δηλαδή, το να κυκλοφορήσει το Baldur’s Gate 3 στις κονσόλες.

Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στις εκδόσεις του PC και του Stadia. Πρώτα θα επικεντρωθούμε πολύ σκληρά στο να δουλέψουμε αυτές τις δύο εκδόσεις και μετά θα δούμε τι θα γίνει.

Ίσως οι ελπίδες των fan για να παίξουν το Baldur’s Gate 3 στις κονσόλες δεν πάνε χαμένες, αφού σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε τα Divinity: Original Sin 1 και 2 βρήκαν το δρόμο τους και εκεί λίγα χρόνια μετά την αρχική τους κυκλοφορία στο PC.

Το Baldur’s Gate 3 πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος στο PC και το Google Stadia σε earl access μορφή. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.