Έρχονται Gotham Knights και Suicide Squad παιχνίδια από την Warner Bros;

Ετοιμάζεται για ανακοινώσεις η εταιρία
22 Ιουνίου 2020 08:55
Έρχονται Gotham Knights και Suicide Squad παιχνίδια από την Warner Bros;

Όπως όλα δείχνουν, η Warner Bros. είναι πολύ κοντά στο να αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο Batman παιχνίδι, καθώς και έναν τίτλο που θα βασίζεται στο Suicide Squad της DC. Αναλυτικότερα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η εταιρεία θα συμμετέχει στο DC Fandome, ένα ψηφιακό event που θα ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου. Στο πλαίσιό του αναμένεται να αποκαλύψει ολοκαίνουργια παιχνίδια και τώρα ένας παρατηρητικός χρήστης του ResetEra ανακάλυψε νέα στοιχεία που δείχνουν ποια είναι τα σχέδια της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, η Warner πριν μερικές μέρες καταχώρησε καινούργια διαδικτυακά domains. Τα domains καταχωρήθηκαν μεταξύ 16 και 19 Ιουνίου και είναι τα suicidesquadgamegothamknightsgame, και suicidesquadkillthejusticleague. Πρέπει να σημειωθεί πως οι καταχωρήσεις δε γράφουν το όνομα της ίδιας της Warner Bros, αλλά της MarkMonitor. Πρόκειται για μια εταιρία που διαχειρίζεται διευθύνσεις και έχει στην κατοχή της και τα δικαιώματα του wbgames.com.

Επομένως, φαίνεται πως το επόμενο Batman παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσει η Warner Bros. Montreal, θα έχει υπότιτλο Gotham Knights. Η εταιρία κάνει tease τον τίτλο εδώ και πολλούς μήνες, με την κοινότητα να ανυπομονεί για την μεγάλη αποκάλυψη. Από την άλλη, το επόμενο domain αφορά ένα Suicide Squad παιχνίδι. Το project μάλλον αναπτύσσεται από την Rocksteady, κάτι που υποστηρίζουν εδώ και καιρό οι φήμες.

Για όλες τις ανακοινώσεις της Warner Bros Games μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com