Το Apex Legends έρχεται στα Steam και Nintendo Switch – Καταφθάνει και το cross-play

Δύο ευχές της κοινότητας γίνονται επιτέλους πραγματικότητα
19 Ιουνίου 2020 02:22
Το Apex Legends έρχεται στα Steam και Nintendo Switch – Καταφθάνει και το cross-play

Μία υπόσχεση που κράτησε η EA είχε να κάνει με το Apex Legends, τον εξαιρετικά δημοφιλή free-to-play battle royale τίτλο της.

Συγκεκριμένα, η Respawn Entertainment πήρε λίγο από τον χρόνο του EA Play Live 2020, για να πραγματοποιήσει μερικές ανακοινώσεις που ζητούσε εδώ και πάρα πολύ καιρό η κοινότητα. Αρχικά το στούντιο ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα καταφτάσει στην υβριδική κονσόλα της Nintendo. Ναι, επιτέλους το Apex Legends θα κάνει το μεγάλο του ντεμπούτο στο Nintendo Switch.

Συνεχίζοντας, η Respawn γνωστοποίησε πως θα φέρει επιτέλους το παιχνίδι και στο Steam, όσον αφορά φυσικά την έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αυτές οι δύο νέες εκδόσεις θα συνοδευτούν από την έλευση του cross-play. Πλέον όλοι οι παίκτες στα PS4, Xbox One, Steam, Origin και Nintendo Switch θα μπορούν να παίζουν μαζί.

Τέλος, ανακοινώθηκε και το επόμενο event της πέμπτης σεζόν. Ο λόγος γίνεται για το Lost Treasures Collection Event που θα καταφθάσει στις 23 Ιουνίου και θα φέρει μαζί του ένα νέο limited time mode και αρκετό ακόμη φρέσκο περιεχόμενο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο trailer που ακολουθεί.