Στέλεχος του Xbox σχολιάζει το event του PS5 πετώντας ‘μπηχτές’

Νέες δηλώσεις
12 Ιουνίου 2020 20:49
Στέλεχος του Xbox σχολιάζει το event του PS5 πετώντας ‘μπηχτές’

Χτες ήταν η μεγάλη στιγμή για το PlayStation 5, αφού η Sony άνοιξε τα χαρτιά της στο πλαίσιο του Future of Gaming event της.

H νέα κονσόλα της εταιρίας αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020, όπως επίσης και το Xbox Series X της Microsoft. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο πλευρών έχει αρχίσει να φουντώνει, λοιπόν, καθώς πλησιάζουμε την κυκλοφορία και έτσι αμέσως μετά το event της Sony, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του Xbox έσπευσε να σχολιάσει την παρουσίαση.

Ο λόγος γίνεται για τον Aaron Greenberg, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το marketing των Xbox παιχνιδιών. Ο Greenberg, λοιπόν, συνεχάρη αρχικά τη Sony για το σόου και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους fans του Xbox. Τόνισε ότι παιχνίδια όπως τα Grand Theft Auto V, Resident Evil Village, Hitman 3, NBA 2K21 και Pragmata “θα δείχνουν και θα παίζουν υπέροχα στην δυνατότερη κονσόλα του κόσμου".

Μπορείτε να δείτε το tweet του παρακάτω.

Λίγες ώρες μετά ο Greenberg σχολίασε και τη σύγχυση που επικράτησε γύρω από το Spider-Man, το οποίο εν τέλει μάθαμε πως δεν είναι remaster, αλλά ένα μικρότερης κλίμακας standalone παιχνίδι (σε σύγκριση με ένα κανονικό sequel). Συγκεκριμένα, δήλωσε πως όλα τα στούντιο της Microsoft, όπως για παράδειγμα με το Halo Infinite θα κάνουν χρήση του Smart Delivery και δε θα ετοιμάσουν remasters, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια τους σε οποιαδήποτε Xbox κονσόλα και όταν αναβαθμιστούν στο Series X να μπορούν να εκμεταλλευτούν χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση τις όποιες βελτιώσεις.

Ακολουθεί το εν λόγω tweet.

Με την παρουσίαση της Sony να έχει πλέον ολοκληρωθεί, σειρά παίρνει τώρα η Microsoft, η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει το αντίστοιχο event της τον Ιούλιο. Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με όλα τα gaming events του καλοκαιριού πατώντας εδώ.