Η ομάδα του Resogun εργάζεται σε ένα φιλόδοξο project για το PS5

Έβαλε όλα τα υπόλοιπα projects στον «πάγο»
11 Ιουνίου 2020 13:05
Η ομάδα του Resogun εργάζεται σε ένα φιλόδοξο project για το PS5

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την έναρξη για το event του PlayStation 5, όμως οι νέες ανακοινώσεις νέων τίτλων συνεχίζονται. Απ' ότι φαίνεται στη «βαλλίστρα» με τα παιχνίδια της Sony βρίσκεται και η Housemarque, η ομάδα ανάπτυξης που πολλοί μπορεί να γνωρίζετε από παιχνίδια όπως το Resogun ή το Super Stardust. Σύμφωνα με αναφορά από το Gamereactor, το στούντιο εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι με μεγάλο budget για το PS5. Ο μυστήριος αυτός τίτλος υλοποιείται από μία ομάδα 80 ατόμων, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι εργάζεται σε αυτό σχεδόν τρία χρόνια.

Η Housemarque κλείνει τα 25 της χρόνια στον χώρο του gaming και μέσω μιας δημοσίευσης στο blog της είπε τα εξής:

Έχουμε επικεντρωθεί έτσι ώστε να παραδώσουμε το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξό μας παιχνίδι μέχρι σήμερα και βάλαμε όλα τα υπόλοιπα projects σε αναμονή. Είναι φοβερό πως όλη η εταιρία συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας αυτό το παιχνίδι που μάλιστα θα καθορίσει την εξέλιξη της Housemarque.

Η ομάδα φαίνεται πως αυτή την φορά έχει θέσει μεγάλα στάνταρ και θα προσπαθήσει να εκπλήξει τους πάντες. Τώρα, αν αυτός ο νέος τίτλος θα αποκαλυφθεί στο αποψινό event της Sony είναι κάτι που θα μάθουμε σε μερικές ώρες. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.