Η Sony ανακοίνωσε νέα ημερομηνία για το event του PS5

Μερικές μέρες μετά την αναβολή
08 Ιουνίου 2020 21:18
Η Sony ανακοίνωσε νέα ημερομηνία για το event του PS5

Πέρασε ακριβώς μια εβδομάδα από την αναβολή του ειδικού event του PlayStation 5 από τη Sony, εξαιτίας των κοινωνικών αναταραχών στις ΗΠΑ. Αρχικά, το event αυτό είχε προγραμματιστεί για τις 4 Ιουνίου, όμως, τώρα η εταιρία είναι έτοιμη να ανοίξει τα χαρτιά της και ανακοίνωσε την καινούργια ημερομηνία, ανανεώνοντας έτσι το ραντεβού με τους gamers παγκοσμίως. 

Η ειδική παρουσίαση θα λάβει χώρα την Πέμπτη στις 11 Ιουνίου στις 23:00 η ώρα Ελλάδος, όπως αναφέρει το επίσημο tweet της εταιρίας. 

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην επίσημη ανακοίνωσή της εταιρίας για την ποιότητα του stream, από τον εκπρόσωπο Τύπου της Sony, Sid Shuman:

Τώρα που το event επιβεβαιώθηκε για τις 11 Ιουνίου, θέλω να προσθέσω ότι αυτό το μαγνητοσκοπημένο σόου θα μεταδοθεί σε 1080p ανάλυση και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αυτό διευκόλυνε την παραγωγή του σόου σε μια δύσκολη συγκυρία όπου οι ομάδες και οι συντελεστές εργάζονται από τα σπίτια τους. Τα παιχνίδια που θα δείτε την Πέμπτη θα δείχνουν σαφώς πολύ καλύτερα όταν τα παίξετε στο PS5 με μια 4Κ TV. 

Επίσης, θα το απολαύσετε καλύτερα φορώντας ακουστικά εάν μπορείτε -κάναμε μερικά κόλπα με τον ήχο και ίσως να είναι δυσκολότερο να τα εκτιμήσετε εάν το ακούτε από το κινητό ή τα ηχεία του laptop σας.

Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε Sony θα παρουσιάσει το "μέλλον του gaming", όπως αναφέρει και η ίδια, σε μια παρουσίαση όπου θα μάθουμε το lineup των παιχνιδιών του PS5 και γιατί όχι να δούμε και την εμφάνιση της κονσόλας. Όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.