Το Minecraft Dungeons έσπασε το σερί του Animal Crossing στο Nintendo eShop

Μετά από τρεις μήνες
08 Ιουνίου 2020 10:17
Το Minecraft Dungeons έσπασε το σερί του Animal Crossing στο Nintendo eShop

Εξαιρετική εμπορική πορεία φαίνεται πως διαγράφει το Minecraft Dungeons, η νεότερη κυκλοφορία των Xbox Game Studios. Συγκεκριμένα, το spin-off παιχνίδι του Minecraft κατάφερε να σπάσει το τρομερό σερί του Animal Crossing: New Horizons, το οποίο ήταν καρφωμένο στην κορυφή των charts του Nintendo eShop Αμερικής για τρείς μήνες. Πλέον το Minecraft Dungeons απολαμβάνει την πρώτη θέση, με το Animal Crossing να πέφτει στη δεύτερη.

Ομοίως, και η Xbox έκδοση του παιχνιδιού φαίνεται πως σημειώνει αξιοσημείωτη επιτυχία. Συγκεκριμένα, απ’ τη στιγμή που κυκλοφόρησε, το Minecraft Dungeons είναι στις πρώτες θέσεις των παιχνιδιών με τους περισσότερους παίκτες στο Xbox Live και ακόμη βρίσκεται στην κορυφή των charts με τα δημοφιλέστερα επι πληρωμή παιχνίδια στην πλατφόρμα.

Για την ώρα δεν έχουμε στατιστικά για την έκδοση του PS4, τα οποία ωστόσο αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα.

Το Minecraft Dungeons κυκλοφορεί για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και τα Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Η τιμή του ανέρχεται σε €29,99 για την Hero Edition που περιλαμβάνει διάφορα ψηφιακά καλούδια και σε €19,99 για το βασικό παιχνίδι. Ωστόσο, ο τίτλος είναι διαθέσιμος και στο Xbox Game Pass για το Xbox One και τα Windows 10.